Szekeres Viktor

Most már tényleg senki sem nézi a Stargate Universe-t

Visszatért a képernyőkre a Stargate Universe és népszerűtlenebb, mint valaha. Ha ilyen ütemben apad továbbra is a sorozat nézettsége, akkor szinte biztos, hogy nem készül harmadik évad belőle.

Kedden folytatódott Amerikában a Stargate Universe című scifisorozat a Syfy csatornán a 2. szezonjával, melyet minden bizonnyal azért rendelt be a programigazgatóság, mert bízott abban, hogy a nézők ismét rátalálnak a szériára. Azonban úgy tűnik, hogy az első évad fináléja és a második évad premierje között sokan arról is elfeledkeztek, hogy létezik a Stargate Universe.


A Stargate Universe szeptemberi visszatérését 1,17 millióan kísérték figyelemmel mindössze, s ezzel a sorozat a legalacsonyabb nézettségét érte el fennállása során. Az eredmény azért is csalódásnak számít, mert péntekről keddre került át az SGU, ahol eddig a nemsokára a TV6-on bemutatkozó 13-as raktár (Warehouse 13) című scifi volt látható, mely hétről-hétre 2,5 millió körüli nézettséget produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gamecube86 #34
    Inkább csináljanak egy új Star Trek sorozatot :D
  • unisol1 #33
    Szó szerint leírtad a véleményem... :-)
    1 kis saját is: Hiába gyengébb az eddigiektől, akkor is király, nagyon bírom... Kár, hogy túl kevesen vannak ezzel így! :-(
  • FoodLFG #32
    Nem vagyok elájulva az SGU-tól, de az előző sorozatok sem tetszettek jobban, szóval mindegy. Nézem azért.

    Azok a kis naiv, jóságos karakterek nem tetszenek benne, akik ha kiélesedik a helyzet és döntést kell felvállalni valamiben, akkor csak ártatlanul, drámaian néznek.
    Pl a dagi gyerek, meg a csaja, aki mindig a nyakában lóg, de akit eddig még nem tudott megdugni. Na ők pont ilyenek.
  • Szaby59 #31
    SG sorozat ilyen gyengén nem teljesített!
    Ha a készítők erre értették a változást sikerült nekik.
    Remélem a 2. évad jobb lesz.
  • shandix #30
    És már több SG film is van ha nem tudnád...
  • shandix #29
    Hülyeségeket beszélsz, ugye tudod Egy film és egy sorozat közel sem hasonlíthat egymásra (szerintem) a történet egyéb dolgok és a szereplők ugyanazok lehetnek de mind a két esetben más hangulatú lesz.
  • Bhalage #28
    a sg film nagyon jo volt (ugy 15eve?) az osszes sorozat ennek kapcsan hig fostenger. igenytelen szar. az elso sg feeling pedig megismetelhetetlen, kar faradozni.
    bocs a fanoktol, de sztem igenytelenek vagytok ti is
  • Mat666 #27
    Ezzel én is így vagyok.
  • Reg5 #26
    Az ilyeneken mindig mosolygok :) Látszik, hogy itt sok embernek a scifi=Stargate, sok esetben mást nem is ismernek, és azért ez elszomorító.
  • djstefi #25
    en nezem ! akkor most "senki" vagyok ?