Szekeres Viktor

A Paranormal Activity a Fűrész nyomdokaiban: jön a 3. rész

Ahogy az várható volt, folytatódik a Paranormal Activity-sorozat, a harmadik epizód jövő Halloween előtt kerül bemutatásra. Azt még nem tudni, hogy folytatódik-e az eddigi sztori, vagy új szereplők érkeznek.

Cseppet sem meglepő módon a Paramount Pictures elkezdte ugyanazt az utat járni hatalmas népszerűségnek örvendő horrorsorozatával, a Paranormal Activity-vel, mint annak idején a Lionsgate a Fűrésszel. Úgy tűnik, hogy a cég évenkénti epizódokban és Halloween előtti premierben gondolkodik, hiszen a széria harmadik részének bemutatóját október 21-re tűzték ki.

Az első Paranormal Activity kampányának és a nézők kíváncsiságának köszönhetően Amerikában 108, a világ többi részén pedig 85 millió dollárt fialt. A közönség tetszési indexe pedig lemérhető azon, hogy a másik epizód bevételei nem sokkal estek csak vissza, a film hazájában 82, a többi országban pedig 74 millió dollárra volt jó. Ez pedig mind az első rész tízezres, mind a második epizód 3 milliós költségvetéséhez képest hatalmas teljesítmény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • EXPENDABLE #6
    Ez még mindig nem magyarázza meg azt,hogy miért nincs semmi a filmben! :) Az első amúgy nekem bejött. Abba még történik is valami.

    "hát, istenem. próbáld meg. hátha neked is összejön az élet, mint az első rész rendezőjének. ha nem próbálod meg, akkor sosem tudod meg."

    Leírtad a lényeget! Ennyi Hollywood..... A 18-adik részére meghívlak! :D
  • winnie #5
    "Csak azt nem értem,hogy miért nincs a filmbe semmi?"

    nagyon sok minden van a filmben. beszélj olyanokkal, akiknek nagyon tetszett az első rész és a másodikat is amiatt nézték meg. csak mert neked nem tetszett, nem hiszem, hogy olyan sokkoló, hogy másnak meg tetszett.

    "Most elég ha rakok egy kamerát a nappaliba és az 1 hetes jövés-menést összevágom másfél órába(amiben leesik egy pohár az asztalról) majd ráfogom,hogy paranormális aktivitális? "

    hát, istenem. próbáld meg. hátha neked is összejön az élet, mint az első rész rendezőjének. ha nem próbálod meg, akkor sosem tudod meg.
  • EXPENDABLE #4
    Ezt a "pár fillérből leforgatom aztán termel majd 1-2 millát és hűű de megéri" hozzáállást még megérti az ember. Csak azt nem értem,hogy miért nincs a filmbe semmi? Most elég ha rakok egy kamerát a nappaliba és az 1 hetes jövés-menést összevágom másfél órába(amiben leesik egy pohár az asztalról) majd ráfogom,hogy paranormális aktivitális? Na neee...
  • winnie #3
    "Így én sem tudom, hogy a 2-nak adjak-e esélyt..."

    ezt nem értem. ha nem a ti műfajotok, akkor nehogy adjatok esélyt. ugyanolyan a második rész is. az első előzményeit meséli el, de egyébként ugyanolyan. ha az nem jött be, ez sem fog. szinte biztos.
  • Tower Guard #2
    Nem vagy egyedül, szerintem sem volt nagy duranás, őszintén majdnem saujnáltam az időt amit rááldoztam, elég lett volna ha megnézem az első 15 percet, és áttekerem az utolsó 5 percre...
    Így én sem tudom, hogy a 2-nak adjak-e esélyt...
  • mahalo #1
    Ez a film tipikus példája volt a kis pénzből nagy pénzt csinálni elvnek. Nem tudom bennem van e a hiba, igaz az elsőt nem moziban néztem hanem otthon, de életem egyik legunalmasabb filmélménye volt. Azt hiszem talán egyszer sikerült megijednem, ami egy horrorhoz képest elég gyér eredmény. Nagyon morfondírozok, hogy adjak e esélyt a másodiknak.