Szekeres Viktor

Megvan az ősz első sorozatsikere

A Raising Hope lett idén az első újoncsorozat, melyet teljes évad megrendelésével jutalmaztak Amerikával. A "jutalmazó" meglepetésre az a Fox csatorna volt, mely eddig inkább véres pallosáról híresült el.

A sorozatok megszüntetésével kapcsolatban szokás szerint idén is a Fox csatorna volt a leggyorsabb, hiszen csak két epizódot engedélyeztek a Lone Star című szériának. Jó hír azonban, hogy pozitív oldalon is a Foxot lehet kiemelni, hiszen pár epizód után azt mondták, hogy szükségük van a Raising Hope című komédia folytatására. Ez azt jelenti, hogy a Raising Hope-ból az eredetileg tervezett 13 epizód helyett 22 készülhet el 2010/11-ben.


A Nevem, Earl készítőjének, Greg Garciának az új sorozatát múlt héten 6 millióan látták, és a közönsége is viszonylag fiatal volt, ami Amerika legnézettebb csatornájánál külön erénynek számít. A Raising Hope cím egyébként egy Hope nevű kislány felneveléséről szól, a középpontjában pedig egy nem túl sikeres fiatal srác áll, aki egy sorozatgyilkos nővel töltött éjszakát követően kilenc hónappal arról értesül, hogy a kivégzett anya hátrahagyott egy gyereket, amit neki, és alig 35 éves szüleinek kell felnevelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!