Szekeres Viktor

Börtön vár Charlie Sheenre

30, illetve jó magaviselettől függően 15 nap börtön vár Charlie Sheenre, aki bűnösnek vallhatja magát az ellene felhozott vádakban. A színész börtönbe vonulása nem lesz hatással Amerika legnézettebb komédiájára.

A People magazin egyik forrása szerint Charlie Sheen bűnösnek vallotta magát jelenleg tárgyalás alatt lévő, háztartáson belüli erőszakkal kapcsolatos ügyében, aminek eredményeképp 30 nap börtön vár napjaink legjobban kereső sorozatsztárjára. Az informátor szerint Sheen június hetedikén fog bíróság elé járulni ez ügyben.

Mivel a sorozatok zöme jelenleg jól megérdemelt szünetét tölti, ezért Sheen beismerő vallomása semmilyen formában nem fogja megakadályozni, hogy tovább forgassa a Két pasi meg egy kicsit, főleg, hogy jó magaviselet esetén a rá váró 30 napból akár 15 is lehet. Az említett komédia 8. szezonjának forgatása egyébként augusztus elején kezdődik, s mivel Sheen nemrég aláírta szerződését, ezért biztosra lehet venni, hogy 2012 tavaszáig képernyőn marad.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #12
    Ja, védjük a sok offolót.
  • bippo #11
    Ez igaz. Csak hát Sheen-nek nagyobb a neve.

    Tinman: remélem az utolsó ilyen képet raktad be. Egyszerűbb lett volna figyelmen kívül hagynod és/vagy tanulni belőle, ehelyett (az enyémmel együtt) ez már az 5.hsz a sima 1 helyett.
    (Amúgy meg #8-cal értek egyet.)
  • AZTA #10
    Már a múltkor is akartam írni csak elfelejtettem hogy a "tesója" Alan is simán kérhetne annyi pénzt mint ő, mert igencsak sok részt visz ő a "hátán" és ez régebben is így volt.
  • Tinman #9
    Rettegek... főleg, hogy az orrom se kicsi és gyakran elgépelek szavakat, mert vakon gépelek.

  • Kindred Blades #8
    Igazad van, védjük a magyar nép írástudatlanságát, nehogy véletlenül helyesen jelenjen meg egy cikk, verjük le az ostobákat, akik felhívják a figyelmet a nyelvtani hibákra, inkább terjedjen el a hanyag, elcseszett írásmód a fiatalok körében, akik rendes könyvet már egyébként sem olvasnak, csak efféle weblapokat!
    Le! Le a magyar nyelvvel!


  • Tinman #7
  • corrector #6
    Viktor, Viktor! Ha a 2010 után nem kellett pont, akkor a 2012 után sem kell!
  • Gilgamesh #5
    "A színész börtönbe vonulása nem lesz hatással Amerika legnézettebb komédiájára."

    Nem a francot, még nézettebb lesz miatta. :P
  • bippo #4
    sorozatCharlie jobb is, mert az nem veri az asszonyt.
  • mastertime #3
    Amerika Bucija:D