Szekeres Viktor

Hatalmas siker a YouTube-szenzációból készített film

Majdnem 8 millióan látták a Nickelodeon által bemutatott Fred-tévéfilmet, melynek főhőse egy hat éves kisgyerek. A csatorna már a premier előtt megállapodást kötött a készítőkkel, hogy folytatja a filmet.

Szeptember 17-én mutatta be Amerikában a Nickelodeon gyerekcsatorna a Fred: The Movie-t, melyet a Fred című YouTube-szenzációból készítettek. A majdnem 2 millió feliratkozóval rendelkező Fred heti rendszerességgel tölti fel csatornájára a rövid, olykor improvizáción alapuló klipjeit, melyeknek az évek során hatalmas rajongótábora alakult ki. Ezt jelzi a Nickelodeon tévéfilm elkészítésére vonatkozó felkérése is.


A csatorna elképzelése fényesen bevált, hiszen a szombati premiert majdnem 8 millióan nézték meg Amerikában, és a vasárnapi, valamint hétfői ismétlések nézettsége is több milliós volt. A 17 éves Lucas Cruikshank által kitalált és játszott Fred Figglehorn karaktere egy hat éves gyerek, aki diszfunkcionális családban nevelkedik, és olykor komoly dühkitörései vannak. A rövid idő alatt milliomossá váló Cruikshank már elkötelezte magát a Nickelodeonnak tévéfilmje folytatására is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #33
    Kifigurázta már ezt a kis puncit valaki ? Azon még talán röhögnék is.

    Jók a kommentek, a #2 már rá is tapintott a lényegre. :DD
  • bippo #32
    Hát igen. Megcsinálta a szerencséjét. Remélem a hirtelen jött siker (és a kötelező film) után végre valami normálisat is fog csinálni.
    Szörnyű belegondolni, hogy ilyen gáz dolgokkal lehet anyagilag érvényesülni.
    (bár ha belegondolok, a Jackass is hülyéskedésből indult, de abban legalább van koncepció)
  • winnie #31
    nem, félre ne érts, ez valami botrányosan rossz. tolerálhatatlan. de neki ezzel összejött az élet:)
  • bippo #30
    Youtube-on amúgy több ilyen van, pl. a Tard család. A faszi pár vicces családi videó után ma már tényleg ebből keresi a kenyerét, hogy rendszeresen tolja fel a videókat a családjáról.
    De az legalább jó, vicces, igényes, nem úgy, mint ez a hülyegyerek.
    Másik kedvencem RayWilliamJohnson.
    (Tudom, attól mert valami nekem nem tetszik, még lehet jó. Ezt el is szoktam ismerni. De ez a hülyegyerek viszont akkoris szar.)
  • wfefe #29
    Ez meg mi a rák volt? Ezt európában tuti nem lehetne eladni... Elmebeteg a gyerek az biztos. És nem azért amit lakít, hanem, hogy ez kipattant a fejéből és azt hiszi jópofa. Komolyan mondom, hogy bele-bele kattogtatva tudtam csak megnézni és még így is feszült lettem, kb. a 15. másodpercben ütöttem volna agyon ha mellettem kezd el ilyen hangon szerepelni. Hozzáteszem, alapjáraton elég higgadt ember vagyok.
  • winnie #28
    többmillióS
  • winnie #27
    egy többmillió üzleti vállalkozás egy olyan egyszerű ötletből csiholva, ami bárkinek az eszébe juthatott volna, ha tisztában van a kereslettel.
  • bippo #26
    Az egyik kollégám azt mondta a videó alapján, hogy egy elkényeztetett tini csajt játszik, és azt viszont egész jól.
    Ezek szerint a 6éves kissrácot elég szarul...

    Tuti buzogány a srác, úgyhogy:
    #23: +1
  • opeca #25
    de ez nem hülyülés ez egy értelmetlen baromság. A Jackass vagy Bassmaster az hülyülés, de ez??? Ez mifasz?
  • opeca #24
    Úristen, ez mi a szar??????