Szekeres Viktor

Filmek és klasszikus sorozatok a Comedy Centralon

Többek között filmekkel gazdagítja műsorkínálatát a magyar Comedy Central csatorna, de bővül az adó standup kínálata is külföldi előadók műsoraival. S, ha mindez nem lenne elég, akkor a klasszikus Halló, halló is képernyőre kerül.

Októbertől mondhatni új időszámítás kezdődik a magyar Comedy Central csatornán, ugyanis a humoradó az eddigi sorozatok, standupok és egyéb produkciók, valamint ismétlések mellett a filmeket is felveszi a portfoliójába. Elsőként az Üvegtigris 2. kerül képernyőre október 6-án, utána pedig a tervek szerint további tizenhárom vígjáték kap teret a CC-n.

Amellett, hogy a már megszokott sorozatok új évadjukkal jelentkeznek (pl. Így jártam anyátokkal), pár klasszikus is képernyőre kerül. A fanyar angol humor hívei a szombat estéiket tehetik szabaddá, mert jön a Halló, halló és az Angolkák (Little Britain). Ezek után ha valakinek még mindig hiányérzete van a jó poénok tekintetében, az a standup vasárnappal vigasztalódhat. A tematikus estén a kedvelt Hofi Géza-ismétlések, a Comedy Central bemutatja új évada és nemzetközi standupok várják a műfaj rajongóit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gromgotth #2
    Én csak pár hónapja nézem a csatornát, nem rossz, de sajna rengeteg az ismétlés.
    És tény hogy egy kis Monty Python elférne rajta + az örök kedvenc Al Bundy.
  • Rotyoka #1
    Majd ha Gyalog Galopp meg Bryan élete fog menni majd akkor :)