Szekeres Viktor

Ez lehet James Cameron következő rendezése

Cleopátráról szólhat James Cameron következő filmje, melynek főszereplője Angelina Jolie lenne. A nagy kérdés persze az, hogy a Sony meg tud-e egyezni az Avatar készítőjével.

A Deadline úgy értesült, hogy James Cameron a Sony Pictures-szel jelenleg annak lehetőségét vizsgálja, hogy megrendezze-e az Angeline Jolie főszereplésével tervezett Cleopatra című filmet. A Stacy Schiff-féle Cleopatra: A Life című regény adaptációjának forgatókönyvét Brian Helgeland jelenleg is írja, s bár a Sony szeretné megszerezni Cameront és a rendező sem zárkózik el a projekttől, természetesen a Cleopatra is csak egy, a sok cím közül, mellyel az elmúlt hónapokban össze hozták az Avatar készítőjét.

James Cameron mostanában a Fox-szal dolgozott együtt, nekik rendezte a Titanic-ot és az Avatart, sőt, ő lesz a producere a 3D-s Fantasztikus utazás (Fantastic Voyage) rebootnak is. Azonban a filmes már most is el-elszakad a stúdiótól, hiszen ő az egyik producere a Universalnál előkészületben lévő H.P. Lovecraft-sztorit feldolgozó Az őrület hegyeinek (At The Mountains of Madness) is, amit Guillermo del Toro fog rendezni 3D-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #6
    "anno a fekete-fehár meg a hangosfilmnél is tele volt az sg-fórum ilyenekkel"
  • winnie #5
    nem divat, hanem ez a természetes. anno a fekete-fehár meg a hangosfilmnél is tele volt az sg-fórum ilyenekkel, hogy divat a hangosfilm, meg, hogy mi a francnak, de egy idő után rájöttek az emberek, hogy maradi gondolkodásuk nem lehet a haladás akadálya.
  • richard45 #4
    Mert ma divat mindent háromdében csinálni.
  • Chocho #3
    "...Guillermo del Toro fog rendezni 3D-ben."

    Kérdem én: minek? Minek ahhoz 3D? Aki olvasta, tudja miért mondom...
  • Axlkenobi #2
    Személy szerint nem tartom valószínűne, hogy Cameron Kleopátra filmet csináljon. Egyrészt nem tudom őt elképzelni egy ilyen típusú történet rendezői székében, másrészt pedig még életében nem dolgozott olyan szkriptből, amit nem ő írt. Valahogy nem látom magam előtt, hogy Brian Helgeland forgatókönyvét oadaadják neki, ő meg szépen megrendezi. Nem rá vallana. Ráadásul ott van neki az Avatár második és harmadik része, no meg a Battle Angel. El van ő ezekkel.
  • Wolfman017 #1
    Viktornak ez a drogja...