Szekeres Viktor

Megtalálta az őszi szuperprodukciójának műsorvezetőjét a TV2

Heteken belül visszatér a képernyőre a Megasztár. Az 5. szezonját taposó valóságshow tavaly az egyetlen TV2-es szuperprodukció volt, mely felvette a versenyt az RTL Klubbal. A műsor ezúttal is műsorvezetőt váltott.

Liptai Claudia lesz Tilla műsorvezető párja a Megasztár 5-ben - adja hírül a TV2 sajtóközleménye. A csatorna népszerű képernyőse pályája egyik legnagyobb kihívásának tekinti a tehetségkutató vezetését. "A Megasztár 5 új lapot nyitott az életemben, most csak ezzel foglalkozom. Nagyon vágytam rá, ezért óriási sikerélmény számomra, hogy a TV2-nél úgy gondolták, rám bízzák ezt a fontos feladatot" - árulta el Liptai Claudia.

A TV2 programigazgatója, Kiss Péter szerint Liptai Claudiát tapasztalata és profizmusa miatt választotta a csatorna vezetősége. "A Megasztár 5 az ősz legfontosabb produkciója a TV2 számára. Ezért is választottuk Claudiát, hiszen az egyik legtapasztaltabb, legprofibb műsorvezetőnek számít. Tillával ráadásul olyan bevált párost alkotnak, akiket nagyon szeretnek a nézők" - mondta Kiss Péter programigazgató. (Liptai egyébként a negyedik szezonos műsorvezetőt, Szekeres Nórát fogja váltani.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #9
    Én már azokat is csak jutubon nézem, meg a tv2.hu-n ha felteszik, amiről a velveten értesülök, vagy nem...

    Egész műsor bohóckodás.
  • bippo #8
    Félreértesz. Nem az a bajom, hogy versengenek egymással. Tegyék. (számomra pont hogy 'elfér a burger king mellett a mcdonalds'.)
    Gondolom egy heti vetítésű saját gyártású műsorsorozatnak a szombat este a legjobb időpont, ezért biztos oda teszi mind a kettő.
    Nekem az a bajom, hogy mindig ez van. Amikor az egyik csatorna kitalál valamit, tuti jön a másik oldalról is ugyanaz a recept, és urambocsá', ugyanakkor van adásban is. Ha engem meg mondjuk érdekelne a stílus, az egyikről lemaradok.
    Nekem az a fura, hogy nem lehet megoldani pl. fél óra elcsúszással, hogy ne ugyanakkor legyenek a reklámok, hogy legalább kapcsolgatva lehessen többet látni a párhuzamosan futó műsorokból. Néha azt érzem, hogy ezek a műsorszerkezetet illetően inkább összejátszanak, mint versenyeznek.
  • winnie #7
    szerinted az lenne a logikus, hogy miután az egyik kinéz egy jó időpontot, akkor a másik menjen egy rossz időpontba? vagy a másik hagyja azt, hogy "hadd nyerjen a másik tévé több 100 milliós produkciója, nehogymár keresztbe akarjak tenni neki az egészséges verseny szellemében." inkább osszák le egymással, melyik időpontot ki nyerje? sőt, akkor nem is kell műsort adni, amikor a másik nyer. sőt, akkor legyen csak egy csatorna.

    érthető, hogy sokakban még működnek a régi reflexet, sokan szeretik a monopóliumokat, de hadd épüljön burger king az új mcdonalds mellé.
  • bippo #6
    Nem vezettek ezek már együtt Megasztárt? Vagy az BigBrother volt?

    Amúgy le merném fogadni, hogy pont akkor tűzik majd műsorra, amikor az X-Factor fog menni, és amilyenek ezek a csatornák, pont tök egy időpontban. Hogy a nézők szívjanak. (aki szeretné mindkettőt megnézni, az ne tudja, aki meg ezeket a csatornákat szokta nézni, de nem szereti a stílust, az meg máshova kényszerül.)
  • WilliamMcKinley #5
    Azt se tudtam eddig ki vezette, dejó lesz mit mesélni a klubban xD
  • Etinger #4
    Görög Zita, nem?
  • mynameisbence #3
    Mer szekeres nóra előtt ki volt?
  • winnie #2
    amíg erősen megszerkesztett módon tehetségtelen emberek vannak, addig jó. amikor jönnek a tehetségek, onnan nem érdekes.

    de legalább valaki kimondja. ezért ilyen erős a bulvár idehaza.
  • lpmaskmancick #1
    Micsoda meglepő hogy Liptai meg Tilla. Aszittem betesznek valaki másokat, bár úgyse nézem a megaszart, csak addig néztem amíg a bolondok voltak az elejében, azokon jókat lehetett röhögni, de utána már nem érdekes.