Szekeres Viktor

A legújabb South Park-évad Magyarországon

Korunk egyik legnépszerűbb animációs sorozata visszatér hozzánk, hiszen legújabb részeivel folytatódik itthon a South Park, mely a polgárpukkasztást mesteri fokra vitte még akkor is, ha a mostani epizódok már nem közelítik meg a régi részek minőségét.

Idehaza az HBO, a Cool és az MTV után a sorozat amerikai anyacsatornája, a Comedy Central is sugározta a rajzolt fiatalok kalandjait, így nem meglepő, hogy a folytatás, a 12. évad is a délutánonként a VH1 helyén látható adóra érkezik.

Az új részekben természetesen ismét kapnak egy fricskát korunk legtrendibb jelenségei, mint például Britney Spears vagy a High School Musical. Nem szabad elfeledni, hogy ez az az évad, melynek első részében sor kerül Steven Spielberg, George Lucas és Harrison Ford hírhedt anális édeshármasára, mely az új, az alkotók szerint legendásan elszúrt Indy-filmet szimbolizálja. Az új részek március 13-tól lesznek láthatóak a Comedy Central-on minden hétköznap este 22.00-tól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • berserk87 #8
    Szekeres Viktor a 12. évadra gondol szerintem. Ezt az évadot tényleg sok kritika érte. Az első felében szerintem is sok gyengébb rész is bekerült, de a második fele elég ütős lett. Pár rész nekem a kedvenceim közé is bekerült, mint például a Barack Obamás gyémántrablás.
  • ADAMEX9 #7
    Már várjuk!
  • dukey42 #6
    szerintem is kurvajók az új évadok
  • Narxis #5
    Mert utána ismételnek.
  • AZTA #4
    Minden hétköznap akkor bő 2 hét alatt leadják az egészet, ez mért jó nekik?
  • daswalker #3
    "a mostani epizódok már nem közelítik meg a régi részek minőségét. "

    Elég sok emberrel szoktam beszélni a sorozatról és 10-ből 9 szerint a 11. évad mindegyiket felülmúlja. Mondjuk én pont a kisebbséghez tartozom, mert nekem a 8. évad mindent überelt, viszont a kezdeti részek (pláne az 1. évad 3/4-e) szvsz nagyon gyengék és erőltetettek voltak.
  • sugarman #2
    remélem a stan, kyle, eric és kenny hangja ugyanaz marad...
  • RadyR #1
    "...ez az az évad, melynek első részében sor kerül..."

    A 8. részben került sor erre.