Most már tényleg senki sem nézi a Stargate Universe-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább csináljanak egy új Star Trek sorozatot :D
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Szó szerint leírtad a véleményem... :-)
1 kis saját is: Hiába gyengébb az eddigiektõl, akkor is király, nagyon bírom... Kár, hogy túl kevesen vannak ezzel így! :-(
1 kis saját is: Hiába gyengébb az eddigiektõl, akkor is király, nagyon bírom... Kár, hogy túl kevesen vannak ezzel így! :-(
Nem vagyok elájulva az SGU-tól, de az elõzõ sorozatok sem tetszettek jobban, szóval mindegy. Nézem azért.
Azok a kis naiv, jóságos karakterek nem tetszenek benne, akik ha kiélesedik a helyzet és döntést kell felvállalni valamiben, akkor csak ártatlanul, drámaian néznek.
Pl a dagi gyerek, meg a csaja, aki mindig a nyakában lóg, de akit eddig még nem tudott megdugni. Na õk pont ilyenek.
Azok a kis naiv, jóságos karakterek nem tetszenek benne, akik ha kiélesedik a helyzet és döntést kell felvállalni valamiben, akkor csak ártatlanul, drámaian néznek.
Pl a dagi gyerek, meg a csaja, aki mindig a nyakában lóg, de akit eddig még nem tudott megdugni. Na õk pont ilyenek.
https://twitter.com/foodlfg
SG sorozat ilyen gyengén nem teljesített!
Ha a készítõk erre értették a változást sikerült nekik.
Remélem a 2. évad jobb lesz.
Ha a készítõk erre értették a változást sikerült nekik.
Remélem a 2. évad jobb lesz.
És már több SG film is van ha nem tudnád...
Hülyeségeket beszélsz, ugye tudod<#kerdes>#kerdes> Egy film és egy sorozat közel sem hasonlíthat egymásra (szerintem) a történet egyéb dolgok és a szereplõk ugyanazok lehetnek de mind a két esetben más hangulatú lesz.
a sg film nagyon jo volt (ugy 15eve?) az osszes sorozat ennek kapcsan hig fostenger. igenytelen szar. az elso sg feeling pedig megismetelhetetlen, kar faradozni.
bocs a fanoktol, de sztem igenytelenek vagytok ti is
bocs a fanoktol, de sztem igenytelenek vagytok ti is
anti hero
Ezzel én is így vagyok.
Az ilyeneken mindig mosolygok :) Látszik, hogy itt sok embernek a scifi=Stargate, sok esetben mást nem is ismernek, és azért ez elszomorító.
en nezem ! akkor most "senki" vagyok ?<#confused>#confused>
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
Pedig szivárogtak ki a folytatással kapcsolatos infók ami alapján végre lehetne scifi sorozatnak nevezni de az a baj hogy baromi lassan jönnek. Nézzétek meg a csillagkapu.hu-t és ott meglátjátok hogy ebbõl még lesz valami
A BSG-t össze nem lehet hasonlítani ezzel tinédzserdrámával...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Remélem kaszálják ezt a szart. Ez a pénz amit eddig elköltöttek mehetne inkább az Atlantist lezáró(?) filmekre. Biztos nem elég mind a három filmre, talán még egyre se, de ideje elkezdeni a spórolást mert lassan elfelejtjük az Atlantist is az MGM pedig csõdbe megy.
Stargate helyett pedig ennek a sorozatnak lehetne CryGate a neve.
Stargate helyett pedig ennek a sorozatnak lehetne CryGate a neve.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nézzétek a "The Event" címû sorozatot, az sokkal jobb.
Én csatlakozom a "siránkozó" emberek táborához. Sajnos abszolút nem azt kaptam, amire számítottam, és igen, már nem nézem az elsõ széria közepe óta, mert értelmesebben is el tudom tölteni a szabadidõmet. Megjegyezném, hogy a BSG-t anno végignéztem, és tetszett is, mert egyedi volt.
Úgy tûnik többen vagyunk azok, akiknek nem jött be ez a nagy váltás. Az SG sorozatokban épp azt szerettem, hogy vidáman, mondhatni felhõtlenül tölthettem el az életembõl hetente háromnegyed órát. Dráma sajnos épp elég van a hétköznapokban is, nem vagyok mazoista, hogy ezzel a sötét hangvételû sorozattal zsibbasszam az agyam.
Lezárásra nem számítanék, ha így marad a nézettség akkor egyszerûen kap egy cancelt a széria végén és azzal annyi. Az atlantisznak is nagyon furcsán lett vége. Szinte egy szálat se varrtak el, ami terítékre került a sorozatban.
Úgy tûnik többen vagyunk azok, akiknek nem jött be ez a nagy váltás. Az SG sorozatokban épp azt szerettem, hogy vidáman, mondhatni felhõtlenül tölthettem el az életembõl hetente háromnegyed órát. Dráma sajnos épp elég van a hétköznapokban is, nem vagyok mazoista, hogy ezzel a sötét hangvételû sorozattal zsibbasszam az agyam.
Lezárásra nem számítanék, ha így marad a nézettség akkor egyszerûen kap egy cancelt a széria végén és azzal annyi. Az atlantisznak is nagyon furcsán lett vége. Szinte egy szálat se varrtak el, ami terítékre került a sorozatban.
Én nézem, és tetszik, ha már elkaszálják, remélem kap valami rendes befejezést.
Az elõzõ SG-eket bepróbáltam, de egyik sem tetszett, nem néztem.
Az elõzõ SG-eket bepróbáltam, de egyik sem tetszett, nem néztem.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Lassan meg is érdemli. Ugyan az megy szinte részrõl részre..
BSG-ben pont az ilyen drámai szerepjátékozás volt a jó, de ide nagyon nem illik bele.
És igen, lehet hogy a világfelfedezõsdi meg harcolás már uncsi, de hát, errõl szól az egész SG...
BSG-ben pont az ilyen drámai szerepjátékozás volt a jó, de ide nagyon nem illik bele.
És igen, lehet hogy a világfelfedezõsdi meg harcolás már uncsi, de hát, errõl szól az egész SG...
http://android-forum.hu/
Szerintem is nagyon jó kis sorozat. Kicsit döcögött az elején, de megkedveltem. Az SG-1 és SG:A sorozatokat is szerettem, de az SG:A már kezdett kicsit unalmas lenni. Jó dolog volt a készítõktõl, hogy teljesen más irányba vitték az SGU-t, nem pedig a könnyed, poénkodós, mi vagyunk a királyok és faszagyerekek stílust vitték tovább.
Mondtak! Egyrészt több vezérlõegysége van, mint az egyes részekben kiderült, másrészt még van sok felderítetlen/sérült rész, ahová nem tudtak eddig eljutni.
Nem nézi senki, youtube -ra és más online videoportálokra is felet töltve az összesnél 10000 fõs a nézettség igaz nem sok de szerintem bizonyítja hogy sokan nézik.
akinek nem tetszik, ne nézze, aki nem érti, az se nézze, keressen magának mást. ez a sorozat igen is jó. végre valami más, valami gondolkodtató, érzelmeket bemutató.simán belefér egy ilyen vonal, csakhogy az amerikaiak zsíros agyát nehezen fogja, amin gondolkodni kell, ezért nincs ott sikere semmi ilyesminek, csak a szõke-pite jellegû agyzsibbasztásra csorog a nyáluk.
én nézni fogom, amíg megy, és csak remélni tudom, hogy ha bukik a sorozat, akkor azért korrekten lezárják, és nem hagyják félbe a történetet...
én nézni fogom, amíg megy, és csak remélni tudom, hogy ha bukik a sorozat, akkor azért korrekten lezárják, és nem hagyják félbe a történetet...
Asszem a mai részben fogják megtalálni
A sorozat szerintem se éri el az elõzõ kettõt. Nekem az SGU egyenlõre csak egy sci-fi sorozat amiben vannak Csillagkapura hasonlító dolgok (maga a csillagkapu), de nagyon semmi másban nem hasonlít rá.
Amúgy egy kérdés, hátha valaki tudja rá a választ: a Destiny egy ûrhajó. Mondtak arról valamit a sorozatban vagy a készítõk maguk, hogy miért nem találják/keresik meg a hídját annak hajónak?
Amúgy egy kérdés, hátha valaki tudja rá a választ: a Destiny egy ûrhajó. Mondtak arról valamit a sorozatban vagy a készítõk maguk, hogy miért nem találják/keresik meg a hídját annak hajónak?
A Wormhole Extreme-bõl kellene sorozatot csinálni. Arra harapna a nép.
nincs, nem is lesz...
Az a baj, hogy ez az egész pinadráma komolytalan. Egy érdekes karakter sincs, aki miatt aggódhatnánk, vagy valami. Csak sok hülye pattog, vinnyog, okoskodik, mint ha figyelemhiányban szenvednének. De már kb az elsõ néhány részbõl kiderült, hogy a kedves írónak ez nem megy, szal nem értem miért erõlteti még mindig.
A premiertõl én is többet vártam de a következõ résztõl pörgõsebb lessz
Ha emberi kapcsolatokat meg dramat akarsz akkor nezzel vmi brazil sorozatot....
Attol nem komoly hangvetelu egy film ha drama meg sok duma van benne.
Ennek a szennynek semmi koze a stargate-hez, konfliktus kezelesrol szol az egesz, dog unalom....
De ez csak az En velemenyem, bar ugy latszik nem csak.....
Attol nem komoly hangvetelu egy film ha drama meg sok duma van benne.
Ennek a szennynek semmi koze a stargate-hez, konfliktus kezelesrol szol az egesz, dog unalom....
De ez csak az En velemenyem, bar ugy latszik nem csak.....
Ha ezt a zagyvaságot, amit SGU-nak neveznek igényesnek tartod, akkor még sok-sok bepótolni való sorozatnézés vár rád. :D
szlmclel teljesen egyet értek. Szomorú lennék, ha cancelt kapna. Örülök, hogy a BSG után ismét van egy sci-fi sorozat, ami érzelmekre, emberi kapcsolatokra, emberi drámákra helyezi a hangsúlyt. Külön öröm, hogy mindezt az SG univerzumban. Szerintem mindenki egy újabb poénkodós SG-re várt, és sokkolta õket amit kaptak. Az az érzésem, hogy a Caprica is hasonló sorsra fog jutni, és az SG-U-val együtt eltûnnek mint meg nem értett sorozatok.
öhm egészen pontosan mire is gondolsz? A "Teal'c-es" elõtt a film volt... Az Atlantis csak az SG-1 8. évadával egy idõben indult...
ezt az idiota szerkeztöt mikor küldik már el fizika munkát végezni? enyém pihent mondjuk igy is hogy csak ül egésznap....
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A régi volt a jó.. a Tilkes és az az elõtti
Én is nézem! Egyetértek, csak a siránkozás megy. A BSG-ben ennél sokkal több dráma votl, mégis sokan nézték.. egyszerûen hülyék az emberek.
"Most már tényleg senki sem nézi a Stargate Universe-t". Hát én biztos, hogy nézni fogom, a nézõk száma meg az idióta kritikák miatt apad folyamatosan, mert sokan ezekbõl indulnak ki sajnos. Mindenki siránkozik, hogy nem olyan mint az elsõ kettõ, ha meg olyan lenne, akkor meg azért siránkoznának, hogy megint ugyanaz. Vicces, szerintem viszont nagyon jó a sorozat és egyre jobb lesz, jönnek az idegenek is... igaz, hogy más jellegû mint az elsõ kettõ.. ÉÉÉS??? nagyon igényesen meg van csinálva, igaz hogy kicsit sok a dráma, de nem tudom ki mit vár, ha elképzeli a helyzetet és kicsit is beleéli magát... fel kell nõni egy komolyabb hangvételû sorozathoz a nézõknek is. (Persze az eddigi 2 sorozat is nagyon jó volt a maga nemében).