Szekeres Viktor

Mégsem tér vissza a Spartacus főszereplője a sorozatba

Mégsem tudja folytatni Andy Whitfield a Spartacus: Vér és homok című sorozatban a szereplését, ugyanis orvosai utasítására további kezeléseknek kell alávetnie magát. Hogy mi lesz a széria sorsa, még nem tudni.

Andy Whitfield, a Spartacus: Vér és homok főszereplője mégsem fog visszatérni a 2010-es év egyik sikersorozatába, mivel orvosai tanácsára agresszívebb rákkezelésnek veti alá magát. A színészt még az év elején diagnosztizálták Non-Hodgkin limfómával, de májusban megkapta az engedélyt a munkára, mivel az orvosok egészségesnek ítélték meg.


A színész betegsége miatt egyébként már korábban elhalasztották a Spartacus-sorozat második szezonjának forgatását, s helyette egy 6 részes előzménysorozatot készítettek nélküle. Ezt januárban mutatják be Amerikában a Starz csatornán. Azonban az, hogy mi lesz ezek után a Spartacus már megírt második szezonjának a sorsa, hogy befejezik-e vagy más színésszel folytatják, esetleg egy mellékszereplőre fognak koncentrálni a továbbiakban, az bizonytalan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kropotkin #14
    A Roma című sorozat is bukott, pedig ott mindent összehoztak. Jó sztori, tehetséges szereplők, lehetőségekhez képest hű díszletek és kosztümök.
    Bár ott mondjuk a költségek voltak túl magasak.
    Ez nem jelenti azt, hogy a Spari rossz lenne, csak IMO Andy nélkül bukta.
  • Mat666 #13
    "szerencsére még többeknek nem. de, amit írsz, fontos része volt a sikernek, hiszen így az egysejtűek is tudták élvezni, akiknek annyi is elég."

    Hát azért ez egy kicsit nagy arcú volt na mindegy.
  • Mat666 #12
    "Addigra meg bukik is az egész. A nézők túlnyomó többsége nem a sztori eredethűsége, a rettentően bonyolult és rejtelmes több szálon futó cselekményei miatt nézte a sorozatot, hanem mert minden aspektusban amit nyújtott, kőkeményen prezentált mindent. Sokaknak a dugás meg a fröcsögő vér volt az egyetlen ok, ami miatt leültek minden rész elé! Én is emiatt néztem ..."


    Pont ezért nem bukik meg a sorozat mert úgy mond "egyszerű" volt az alap történet és könnyű újra ráhangolódni mint ahogy mondtad dugás meg a fröcsögő vér erre mindig van igény legalábbis részemről de nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel.
  • bippo #11
    Ő meg azt írta, hogy voltak nem egysejtűek, akik nem emiatt nézték. Szerencsére van abban a sorozatban több is, mint a dugás meg a fröcsögő vér.
  • hdo #10
    Mint írtam ... kell egy ilyen is, annak is aki nem egysejtű! :D
  • winnie #9
    "Sokaknak a dugás meg a fröcsögő vér volt az egyetlen ok, ami miatt leültek minden rész elé! "

    szerencsére még többeknek nem. de, amit írsz, fontos része volt a sikernek, hiszen így az egysejtűek is tudták élvezni, akiknek annyi is elég.
  • hdo #8
    Addigra meg bukik is az egész. A nézők túlnyomó többsége nem a sztori eredethűsége, a rettentően bonyolult és rejtelmes több szálon futó cselekményei miatt nézte a sorozatot, hanem mert minden aspektusban amit nyújtott, kőkeményen prezentált mindent. Sokaknak a dugás meg a fröcsögő vér volt az egyetlen ok, ami miatt leültek minden rész elé! Én is emiatt néztem ...

    mert valljuk be őszintén, kell ilyen is! Kell olyan sorozat is, amiben a magasröptű filozófia, meg olyan is, amiben a nyers, fesztelen "történések" a dominánsak. De mivel az utolsó részben a kedves gladiátorok kiír(tot)ták a sorozatból a stáb felét, úgyis marha nagy változásokra lehet majd számítani, amely mellett egy színészváltás eltörpül. Nem azt mondom, hogy cseréljék le, csak azt mondom, hogy így is-úgyis teljesen más lesz a sorozat mint amilyen eddig volt.
  • Mat666 #7
    Szerintem majd folytatják ha meggyógyul max csúszik 1-2 évet.
  • ZeGa #6
    Hát ezt szomorúan hallom. Remélem mihamarabb meggyógyul.
  • Rotyoka #5
    :(

    Pedig jó sorozat volt és nagyon jól játszotta a szerepét