Szekeres Viktor

A Vikingek: Valhalla egyelőre nem a magyarok kedvenc sorozata

A Vikings: Valhalla már napok óta képtelen itthon a Netflix-toplista élére ugrani.

Amióta a Netflix országra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, érdekes látni olykor, hogy a magyar nézők ízlése milyen alkotások esetében tér el a fővonalastól.

Itthon és a világ sok országában tavaly elég komoly siker volt a Vikingek: Valhalla, és természetesen idén is sokan azonnal rámentek a második szezonra, azonban idehaza, és még elég sok piacon ezúttal a széria képtelen megszerezni az első helyet a piacokon. Pár országban, mint Dánia, Románia, Lengyelország vagy Törökország ez sikerült, azonban a legtöbben második vagy harmadik a sorozat annak köszönhetően az elmúlt hónapok egyik legnagyobb Netflixes sikere, a Ginny és Georgia 2. szezonja még mindig elég komoly nézettségeket szakít, többek között itthon is már egy ideje az első helyen tanyázik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #1
    Talán unjuk már a sokadik hős Viking sorozatot, mint ahogy római legendériák is az unalomba fulladtak sokadik bőr lenyúzás után.