14
  • kropotkin
    #14
    A Roma című sorozat is bukott, pedig ott mindent összehoztak. Jó sztori, tehetséges szereplők, lehetőségekhez képest hű díszletek és kosztümök.
    Bár ott mondjuk a költségek voltak túl magasak.
    Ez nem jelenti azt, hogy a Spari rossz lenne, csak IMO Andy nélkül bukta.
  • Mat666
    #13
    "szerencsére még többeknek nem. de, amit írsz, fontos része volt a sikernek, hiszen így az egysejtűek is tudták élvezni, akiknek annyi is elég."

    Hát azért ez egy kicsit nagy arcú volt na mindegy.
  • Mat666
    #12
    "Addigra meg bukik is az egész. A nézők túlnyomó többsége nem a sztori eredethűsége, a rettentően bonyolult és rejtelmes több szálon futó cselekményei miatt nézte a sorozatot, hanem mert minden aspektusban amit nyújtott, kőkeményen prezentált mindent. Sokaknak a dugás meg a fröcsögő vér volt az egyetlen ok, ami miatt leültek minden rész elé! Én is emiatt néztem ..."


    Pont ezért nem bukik meg a sorozat mert úgy mond "egyszerű" volt az alap történet és könnyű újra ráhangolódni mint ahogy mondtad dugás meg a fröcsögő vér erre mindig van igény legalábbis részemről de nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel.
  • bippo
    #11
    Ő meg azt írta, hogy voltak nem egysejtűek, akik nem emiatt nézték. Szerencsére van abban a sorozatban több is, mint a dugás meg a fröcsögő vér.
  • hdo
    #10
    Mint írtam ... kell egy ilyen is, annak is aki nem egysejtű! :D
  • winnie
    #9
    "Sokaknak a dugás meg a fröcsögő vér volt az egyetlen ok, ami miatt leültek minden rész elé! "

    szerencsére még többeknek nem. de, amit írsz, fontos része volt a sikernek, hiszen így az egysejtűek is tudták élvezni, akiknek annyi is elég.
  • hdo
    #8
    Addigra meg bukik is az egész. A nézők túlnyomó többsége nem a sztori eredethűsége, a rettentően bonyolult és rejtelmes több szálon futó cselekményei miatt nézte a sorozatot, hanem mert minden aspektusban amit nyújtott, kőkeményen prezentált mindent. Sokaknak a dugás meg a fröcsögő vér volt az egyetlen ok, ami miatt leültek minden rész elé! Én is emiatt néztem ...

    mert valljuk be őszintén, kell ilyen is! Kell olyan sorozat is, amiben a magasröptű filozófia, meg olyan is, amiben a nyers, fesztelen "történések" a dominánsak. De mivel az utolsó részben a kedves gladiátorok kiír(tot)ták a sorozatból a stáb felét, úgyis marha nagy változásokra lehet majd számítani, amely mellett egy színészváltás eltörpül. Nem azt mondom, hogy cseréljék le, csak azt mondom, hogy így is-úgyis teljesen más lesz a sorozat mint amilyen eddig volt.
  • Mat666
    #7
    Szerintem majd folytatják ha meggyógyul max csúszik 1-2 évet.
  • ZeGa
    #6
    Hát ezt szomorúan hallom. Remélem mihamarabb meggyógyul.
  • Rotyoka
    #5
    :(

    Pedig jó sorozat volt és nagyon jól játszotta a szerepét
  • bmw
    #4
    Varjak meg mig helyre jon, nelkule nem kellene folytatni....
  • xido
    #3
    Akkor felejtős..nélküle abba is hagyhatják,kell oda...vagy pedig legyen úgy,mint az új Robin Hood filmben..ismerjük a történetet,ott van Kirk Douglas meg a szerb gyerek..megvolt az előzmény..és "így kezdődött a legenda"...
  • bippo
    #2
    Hát az nem olyan egyszerű, gagyi lenne. Főleg egy olyan filmben, ahol nonstop félmeztelenül vannak.
    Én is rohadtul sajnálom egyébként. Bíztam benne, hogy lesz majd.
    De azt sem mondanám, hogy nélküle nem lenne jó. Ha találnának egy hasonlóan karizmatikus, de szerethető és jóképű színészt, és jó karaktere lenne, akkor köré lehetne írni a sztorit.
  • grebber
    #1
    Virtuálisan oldják meg mit szaroznak.