Szekeres Viktor

Új előzetest kapott Donald Trump egyik politikai botrányáról szóló sorozat

Ilyen lesz a The Comey Rule.

A minap az amerikai Showtime csatorna új trailert adott ki a James Comey, volt FBI-igazgató által kiadott könyv alapján készített szériához, a The Comey Rule-hoz. A sorozatban Comey-t Jeff Daniels fogja alakítani, Trumpot Brendan Gleeson. Az előzetesben természetesen mindketten feltűnnek.


A két főszereplő mellett további neves színészek lesznek láthatóak ismert személyiségek bőrébe bújva. Többek között Steven Pasquale lesz Peter Strzok, Oona Chaplin lesz Lisa Page, T.R. Knight alakíthatja Reince Priebust, Scoot McNairy Rod Rosensteint, William Sadler Michael Flynnt, Michael Kelly Andrew McCabe-et, Jennifer Ehle Patrice Comey-t, Holly Hunter Sally Yates-et, Joe Lo Truglio Jeff Sessiont, és Peter Coyote Robert Muellert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #4
    Pont ezt akartam írni. Talán amiért a Fahrenheit is akkor jött? :)

    Amúgy baromi unalmasak. Van ez a piperkőc szállodamogul és van Biden, aki szerintem novemberre már azt se fogja tudni, hogy ő még létezik és indul a választásokon, oszt tessék választani.
  • zetortraktor #3
    Mert kész van? Bármikor jött volna ki, az a választások előtt lenne, nem? Már, ha nem halasztanák el a választások utánra, ami után jönne a kérdés, hogy vajon miért a választások után jön ki.

    A kérdés az, hogy miért egy olyan csatornán megy, ami pár millió embernek van és a nézettsége pár százezer lehet.
  • A1274815 #2
    Vajh miért éppen választások előtt jön ez ki?
  • Szefmester #1
    Nem elég narancssárga Trump arca, és emiatt nincs meg az a komikus határvonal a hajánál...