Szekeres Viktor

Idióta plakát készült a House 7. szezonjához

A Fox marketingesei furcsa, már-már idióta plakáttal kívánják felhívni a House pár hét múlva induló hetedik szezonjára, melynek egyik fő történetszála minden bizonnyal a szeretet és a szerelem lesz.

Az amerikai Fox csatorna már majdnem egy hónapja folytatja a House hetedik szezonjának marketingkampányát, s az előzetesek illetve a promócikkeket ezúttal promóképek, illetve plakátok követtek, azzal a céllal, hogy felkeltség a nézők figyelmét. Elnézve az alant látható egyik legfrissebb plakátot, ezt a küldetésüket sikerrel teljesítették a reklámozással foglalkozó szakemberek.

Míg nálunk jövő hét szerdán folytatódik a sorozat a hatodik évad hátralévő pár epizódjával, addig Amerikában szeptember 20-án lesz látható a House hetedik szezonjának nyitóepizódja. A sorozat annak ellenére, hogy már több mint fél évtizede képernyőn van, továbbra is nagyon sikeres, egyike Amerika tíz legnézettebb főműsoridős szériájának, s a kereskedelmi korosztályban, azaz a 18-49 évesek között a legnépszerűbb öt sorozat között szerepel. (Magyarországon pedig a második legnézettebb.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mat666 #2
    Ez még mindig megy.
  • G_ArchAngel #1