Szekeres Viktor

Már a House 7. szezonjának is van előzetese

Nem lehet elég hamar elkezdeni a reklámozást. Ezt bizonyítja az amerikai Fox csatorna, mely sok héttel a sorozat folytatása előtt elkezdte a nézőkbe sulykolni azt, hogy még nincs vége Dr. House történetének.

Bár még majdnem két hónap van hátra a szeptemberi 20-i évadpremierig, a Fox csatorna már most elkezdte reklámozni a House című orvosos sorozat új szezonját, a hetediket. Egyelőre az előzetesekből nem sokat lehet megtudni az új évadra vonatkozóan, de minden bizonnyal nemsokára spoileresebb képsorok is fognak érkezni, hiszen már javában forgatják az új epizódokat.


Az új évadról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a 13-at alakító Olivia Wilde egy időre el fog tűnni a sorozatból, hiszen egyre keresettebbé vált a mozifilm-készítők körében, s a Tron: Örökség után most a Cowboys & Aliens című scifi-westernt forgatja. Őt helyettesítendő ugrik be több epizódra Amber Tamblyn, aki egy fiatal orvostanhallgatót fog alakítani. Bár az amerikai kezdés szeptember huszadikára van kiírva, a magyar premier még arrébb van, hiszen a TV2 ősszel még "csak" a hatodik szezon második felét fogja adni. De legkésőbb tavasszal az új epizódok is képernyőre kerülnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    rengeteg példa van arra, hogy egy szerződéssel rendelkező színészt kiírnak a sorozatból, vagy, hogy egy szerződéssel rendelkező színész kiszáll a sorozatól idő előtt. ezzel nem lenne gond, de a karakter annyira jó és (ismét) híressé tette a színészt, hogy hülye lenne ott hagyni. egyelőre.
  • winnie #8
    "Pedig Laurie már 1-2 évaddal ezelőtt is panaszkodott, hogy a sántikálástól fáj a gerince, több évadot nem vállal."

    ne komolytalankodjuk, ez csak bulvárpletyka, még valamikor a 2-3. évad környékéről, amire jött a hír, hogy "jé, house eldobja a botot, futni fog, megszüntették a sántítását, mert nem bírta laurie, de évad közben vissza szokott a borta, stb."
  • Loverman #7
    1-2 évaddal ezelőtt? nem, ez nem 1-2 éves hír, ez idei hír, de nem baj >_< a létező szerződését pedig nem rúghatja fel. amúgy aki kamunak hiszi az jó ha tudja hogy a Vészhelyzetben az ottani bottal járó orvosnőt alakító színész (jah, elfelejtettem a nevét) ízületeit is tönkreb*szta az hogy ezt kellett csinálnia
  • Hegi90 #6
    és? A Weeds-nek már májusban is volt.
  • Ender Wiggin #5
    Ez már a Dallasban is ellőtték. Sőt, a House előző évadának végén is...
  • Julius Caesar #4
    Pedig Laurie már 1-2 évaddal ezelőtt is panaszkodott, hogy a sántikálástól fáj a gerince, több évadot nem vállal. Naja
  • Narxis #3
    neeeeeeeeeeeeeeeeee b+ :D spoiler!!!!
  • vg #2
    Vagy csak kómában álmodja, ami után ráomlott az a bizonyos fal... hopsz.
  • JaSoN HuNTeR #1
    Hajrá House végre befüzted a nőcit :)