Szekeres Viktor

Megmentettek egy megszüntetett sorozatot

Újabb sorozat menekült meg idén a biztos haláltól. A nálunk az RTL Klubon és az AXN-en is sugárzott A hatalom hálójában a sok díja ellenére ugyan már nem kellett az FX csatornának, de egy kábeltelevíziós társaság megmentette azt.

Az amerikai FX csatorna 3 évad után úgy döntött, hogy nem tudja tovább finanszírozni kritikailag elismert, ám egyre kevésbé nézett jogi krimisorozatát, A hatalom hálójában (Damages) című Glenn Close szériát, így megszüntette azt. A jó hír, hogy a végső ítélet kimondása előtt az adó tárgyalásokat kezdeményezett a DirecTv kábeltévés társasággal, mely több hónap vacillálás után úgy döntött, hogy saját forrásokból folytatja A hatalom hálójábant - rögtön két évaddal.


Ez tehát azt jelenti, hogy napjaink egyik legelismertebb sorozata 2011-ben a negyedik, míg 2012-ben az ötödik szezonjával fog jelentkezni, de csakis a DirecTv előfizetői láthatják azt. (A sorozat nézettsége az FX csatornán a harmadik évadban már nem érte el az egymilliót.) A DirecTv egyébként nem először lopja be magát a sorozatfanatikusok szívébe, hiszen pár éve hasonló módon mentette meg az NBC kiemelkedően jó drámasorozatát, a Friday Night Lights - Tiszta szívvel focit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Athor #4
    Én meg a LOTS-ban bíztam... :(
  • REALista #3
    az de jó kis sorozat volt...:(
  • CaptainRumi #2
    titkon reméltem, hogy az Invasion-ről (Rejtélyek városa) van szó... kár azért is.
  • MerlinW #1
    Ennek örülünk, Damages jóság. Sötét, fordulatos, gondolkodós.