Szekeres Viktor

Zeroes címmel jön a Crank készítőinek tévésorozata

Újabb filmes (illetve filmes duó) próbál meg alkotni valamit a tévé világában. Ezt lehet ambíciónak is nevezni, de a Neveldine/Taylor rendeződuó esetében lehet, inkább arról van szó, hogy filmjeik eddig nem arattak különösebb sikereket, pedig mindent lehet mondani rájuk, csak azt, hogy nem voltak eredetiek.

A két reklámfilmesből lett filmrendező eddig a Crank-filmekkel és a nálunk nemrég bemutatott Gamer - Játék a végsőkig című filmmel rukkolt elő, azonban bármennyire is olcsók voltak nevezett próbálkozások, az mindenképpen csalódás, hogy a három produkció összesen nem jövedelmezett 65 millió dollárt.

A páros éppen ezért tévésorozatot próbál készíteni, mégpedig az NBC csatornának, Zeroes címmel. A sorozat természetesen közel sem lenne tipikus, nem kell jogi vagy kórházas közhelyben gondolkozni, hiszen minden epizód egy-egy krízishelyzetet dolgozna fel, mégpedig úgy, hogy annak utolsó óráját látná a néző, 24-módra kvázi élőben. A páros egyelőre a pilot forgatókönyvét írja, melyből, ha megtetszik a csatornának, tavasszal készíthetik el az első részt, amely alapján később döntenek az illetékesek, hogy megvalósul-e sorozatformában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth #2
    Zeroes XD
  • xido #1
    Zeroes?...Mi ez?..Heroes,már eleve bukás esetén megfelelően elkeresztelve?