Szekeres Viktor

A Kés/alatt-ban is színészváltás volt

Ha már szót ejtettünk a Rejtélyben történt változásokról, úgy illendő, hogy a Nip/Tuck, vagyis Kés/Alatt változásairól is essen pár szó, főleg, hogy a plasztikai sebészekről szóló sorozatban sokkal fontosabb karakter külseje változik meg.

Nemsokára itthon is adásba kerülnek azok az 5. évados epizódok, melyekben feltűnik Dr. Theodora Teddy Rowe (becenevén: Teddy), akit a szezon utolsó négy részében a Csillagközi rombolóból ismert, nemsokára a 24 8. évadjában feltűnő Katee Sackhoff fog alakítani - egy ideig.


Azért csak egy ideig, mert a Kés/Alatt 6. évadjának forgatása idején Sackhoff egy készülő új széria, a Lost & Found pilotjában szerepelt (végül nem lett belőle sorozat), így nem ért rá, hogy tovább alakítsa Teddy-t (szerződése pedig nem kötelezte erre). A Kés/Alatt készítői így úgy döntöttek, hogy bár megtartják Sackhoff karakterét, de más színésznőt választanak eljátszására, s így került a képbe Rose McGowan, aki az Amerikában nemrég elkezdődött 6. évad első részeiben továbbviheti Teddy karakterét, meglehetősen eltérő fizimiskája ellenére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szolnokboy1 #1
    én még csak a 4. évadnál tartok, de ez a fajta színészcsere annyira olcsó és gagyi. :-/ ez mégsem a barátok közt...