Szekeres Viktor

Megvan, mikor tér vissza Doktor House

Ha belegondolunk, hogy milyen kevésen múlt, hogy Amerikában az első pár adás után megbukjon a Doktor House, akkor bizony a TV2 hálát rebeghet egy bizonyos valóságshow-nak, mely nézettsége megsegítette Hugh Laurie sorozatának sikerét, amely így Amerika egyik legnézettebb szériájává avanzsált.

S nem elég, hogy a Doktor House még ötödik szezonjában is magabiztosan top10-es a tengerentúlon, idehaza a tavalyi évadban a második legnézettebb sorozat volt, mely a nyári ismétlések alatt is többször a heti legnépszerűbbnek bizonyult annak ellenére, hogy az RTL Klub új epizódokat adott a Miami helyszínelőkből, a Dr. Csontból és a Szökésből is.

Épp ezért a TV2 megtehetné azt is, hogy továbbra is ismétli a készítők által orvosi kriminek titulált Doktor House-t, de szerencsére szeptember 30-tól, este fél 10 előtt valamivel folytatódik a tavasz végén félbehagyott 5. évad a hátralévő 13 epizóddal. Ez persze azt is jelenti, hogy ha minden jól megy, akkor a 6. évad még az amerikai sugárzás alatt bemutatásra kerülhet nálunk is, úgy tavasz magasságában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LeventeV #5
    6. evad nyitoepizodja utos lesz. de az 5. evad zarasa se kutya. aki latta az tudja mirol beszelek.
  • kukacS3K #4
    yeeeee bár 13 rész nemsok
    lehet áttérek amcsira
  • ALDO #3
    Ez tényleg jó hír, bár az ismétlésekkel sincs semmi bajom. Akármikor meg tudnám nézni a 8-szor ismételt részeket is. House-ból sosem elég.
  • Xabinho87 #2
    A Lost mellett a kedvencem!
  • brodix #1
    Király! Imádom ezt a sorozatot!