Szekeres Viktor

Rajzfilmhős lesz Doktor House-ból

Miközben úgy tűnik, hogy a nálunk is éppen adáson lévő, remek 5. évad után a Doktor House című orvosi krimi továbbra sem lankad és a hatodik évadja is hozza az előző nézettségét, a Fox újabb promóciós lehetőségeket keresett a szériának.

Ha belegondolunk, hogy a House még 6. évadjában is legnézettebb sorozata a csatornának, akkor jogosan hihetjük, hogy Hugh Laurie még nagyon sokáig lesz képernyőn House doki karakterét alakítva. De nemsokára egy másik sorozatban, kicsit másképp is fel fog tűnik az ikonikus diagnoszta.


A nálunk is egyre népszerűbb, a Comedy Central műsorán már több tízezer néző által követett animációs sorozat, a Family Guy ugyanis egy epizódra leszerződtette Hugh Laurie-t, hogy hangját kölcsönözze House rajzolt figurájának. A december 13-i Family Guy-epizódban ugyanis Mr. Pewterschmidt kómába fog kerülni és csak egy orvos lesz képes arra, hogy valamiképp magához térítse. (Persze eközben a céget is irányítania kell valakinek, s ebből további bonyodalmak fognak származni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magoo #7
    Lesz Futurama jövőre...nem olvastad a híreket?
    Még harc is volt mert hogy meg akarták oldani az eredeti hangok nélkül (mert drágák) de végül megtalálták a közös nevezőt...
  • Lollerka #6
    ez a kep amit ide linkelt ldavid tenyleg family guyosabb mint a simpsonsxD bar en egy spin offot megengednek Housenak ugy is eleg poenos ha jo a napja, nem tudja vlki lesz e futurama folytatas?:D
  • Etinger #5
    Bazzeg... és pont The Simpsons............................ ez nagyon nagy baklövés.... vagy ha ironikus akart lenni a cikkíró, akkor oké. Talált.
  • ldavid #4
    dehát ez az esgé

    lehet valami ilyesmi lesz:
  • Magoo #3
    A kép valóban Simpson-os...és nem értem miért tette be a cikk írója.
    A Family Guy-ban máshogy fog kinézni. Nem lehetne kicsit jobb kutató munkát végezni ha már képeket tesz a cikkbe?????
  • Lost Lont #2
    Én is, ránéztem, és azt hittem, Simpson, de a két rajzfilm amúgy is hasonlít egymásra stílusban.
  • nessboth #1
    Engem ez a kép kajakra a Simpson családra emlékeztet...