Szekeres Viktor

Vinnie Jones szuperhősös sorozatban tesz rendet

David Lyons és Summer Glau mellett Vinnie Jones is főszereplője lesz a The Cape című, jövő tavasszal induló szuperhősös tévésorozatban, csak éppen az angol a gonosztevők táborát fogja erősíteni.

Az NBC talán a Heroes pótlása miatt is döntött úgy, hogy sorozatot készít a The Cape című pilotból, mely egy olyan rendőrről fog szólni, akit csőbe húznak, gyilkosként bélyegeznek meg. Hősünk ezután menekülésbe kezd, s hogy kiderítse az ellen irányuló események hátterét, beöltözik fia kedvenc képregényes karakterének, s az éj leple alatt kvázi szuperhősként tevékenykedve próbálja őrizni a közbiztonságot.


A The Cape főszereplői között David Lyons, Summer Glau és James Frain található meg, s hozzájuk csatlakozik Vinnie Jones a The Hollywood Reporter információi szerint. Az angol focistából lett színész Scales-t fogja alakítani, egy rettegett gonosztevőt, akinek bizarr bőrbetegsége van, minek köszönhetően arany és zöld színű pikkelyek borítják a testét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nasedo #3
    Jé! Summer nem agyalágyultat játszik!
    Kasza esetén csak azt kell benyomniuk, hogy a főszereplő elaludt mesélés közben és az utolsó rész végén felébredhet.
  • spike0007 #2
    Jó kis sori lesz ez!
    Várós!:)
  • FefeeX #1
    Hm, ez nagyon bejövős, de azért egészen más kategória, mint a Heroes... :) Nem találom sehol az 1 órás pilot-ot, csak az utalásokat, pedig gondoltam, azért megnézném ezt :)