Szekeres Viktor

Leállították a Flash Forward forgatását

Úgy tűnik, hogy a 2009/10-es évad a forgatások leállításairól lesz nevezetes, hiszen már a sokadik újoncsorozat készítése áll le. Előfordult, hogy személyes okok miatt vagy betegség okán kellett halasztani a munkálatokat, azonban a Flash Forward esetében kreatív problémák merültek fel.

Szerencsére szó sincs arról, amire a V-nél volt példa, hogy másfél hónapos szünetre volt szükség, hogy az írók új irányt szabjanak a történetnek egy másik kreatív vezető irányításával, de mivel a Flash Forward íróstábjában is voltak menetközben változások, az ABC csatorna felső utasításának köszönhetően a héten berekesztették a forgatási munkálatokat és csak valamikor jövő hétre várható a folytatás.

A tervek szerint ez idő alatt az írók megpróbálják valahogy magához téríteni a meglehetősen sok negatív kritikát kapó sorozatot, bár kérdés, hogy ennek mikor lesz látszata, hiszen bár a képernyőn jövő héten még csak a 10. rész látható (Amerikában), addig a színészek már a 13-15. részeket forgatják, míg az írók nagyjából a 20. részt készíthetik elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • VinczeLacz #7
  Igazából valahogy nem tud teljesen lekötni engemet, megnézem, és utána semmi extra, ha van 1-2 izgalmasabb jelenet akkor árgus szemekkel monitor, amúgy meg nem sok. Az első rész után kicsit többet vár szerintem az ember, és a részek egyre jobban elkedvetlenítik a nézőket.
 • TeDDyRuSh #6
  Nálam is rendben van a sorozat. Rendeszeresen követem. Most húzom a 10-est.Mondjuk itt nem hiszem, hogy a karakterdráma lenne a húzó erő, mert annyi fordulatot tesznek be egy epizódba, mint egy szappanoperába. MOndjuk én nem bántam volna, ha jobban széthúzták volna a dolgot, de hát sürget az idő, mindjárt április:)
 • Cat 02 #5
  Hát lehet, most vagyok csak 7. résznél (vasárnap kezdtem nézni).
 • winnie #4
  "Ám sztem nagyon jó sorozat nem értem mi lehet vele a baj ^^""

  mert még nem káttad azokat a részeket, amik miatt leállították:)
 • winnie #3
  szerintem a karakterdráma jóval érdekesebb, mint hogy mi történt, előbbi sorozattéma, utóbbi egy szóban megválaszolható - vagy elolvasható könyvben. ettől még a sorozat esik vissza a jó kezdés után.

 • pixx #2
  Végre észrevették, hogy nagyon rossz lett a sorozat...jó ötlet volt, de érzelmi ömlengésbe ment át az egész...
 • Cat 02 #1
  "jövő hétre várható a folytatás."
  mármint évre?

  "épernyőn jövő héten még csak a 10. rész látható"
  ma jött ki a 10.

  Ám sztem nagyon jó sorozat nem értem mi lehet vele a baj ^^