Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a Dollhouse

Joss Whedon visszatérését a televíziósorozatok világába rengeteg rajongó fogadta lelkesedéssel, hiszen a kultikus sorozatkészítő a Buffy, az Angel és a Firefly óta csak a képregények, filmek és a websorozatok világában gyarapította rajongói számát.

Kell-e mondanunk, hogy sikerrel, hiszen például a Whedon által készített képregény, a The Astonishing X-Men azonnal a legnépszerűbb és kritikailag leginkább elismert képregénnyé nőtte ki magát, de webes sorozata, a Dr. Horrible's Sing-along Blog is hihetetlenül sikeres lett.


Mindez már nem volt elmondható a feladatok elvégzése céljából bármilyen személyiséggel felruházható "babákról" szóló sorozatáról, mely alig 3-4 milliós nézettséget hozott végig az első szezonja során. Azonban a Fox csatorna úgy ítélte meg, hogy a rajongótábor nagysága nem elhanyagolható és a sorozat is kinőtte kezdeti betegségeit, így nem is lehetett más a döntésük, minthogy 2009/10-re is kérjenek minimum 13 részt az Eliza Dushku főszereplésével készült sorozatból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zolmanxxx #4
  Engem meglepett a Fox döntése a Dollhouse folytatásával kapcsolatban. Mondhatni kellemesen csalódtam. Ugyanis Joss "Mester" Whedon kultsorozatával a Firefly-al elég csúnyán elbántak annak idején (időrend megbolygatása az epizódok össze-vissza leadásával, pilot rész eltolása, néhány részt le se vetítettek, stb.) Nem csoda, hogy nem kajálta a nép. (Egy rossz pont a Foxnak.)
  Reménykedtem, hogy a Dollhouse nem erre a sorsra fog jutni, mert remek kis sorozat ez, számomra az újoncok közül a legvárósabb volt és nagyon bejött. De kb. megismétlődött ugyanaz, mint amit a Firefly alatt megtapasztalhattunk...
  Hiába, a csatorna adja a pénzt, azt kell tenni, amit ők mondanak.
  De a Babaház 2. évados berendelésével - mégha csak 13. részre is - valamit javítottak a korábbi hibájukon. Csak most már nem kellene b****gatni a Mestert alkotás közben!
 • Micsu #3
  firefly az üt de a buffy az tree
 • galocza #2
  tetszik, de eddig a legkevésbé a whedon munkák közül - buffy, angel, firefly mind ott csücsül a polcon az amazon karácsony utáni árleszállítása óta 8).
  az alapszitu, sőt a név is visszaköszön william gibson neuromanceréből, csak ott dollhouse helyett puppet house illetve az önkéntesek(?) ott kizárólag szexuális munkára jelentkeztek.
  akárhogy is, nem tudok szabadulni a gondolattól - jó, jó, de inkább a firefly-t folytatták volna. hülye tvcsatorna.
 • robertone #1
  Örülök neki, jó kis sorozat, az első részek után azt hittem el fog laposodni nincs több az alapötletben, de mindig meglepnek valami új felhasználási móddal vagy csavarral amitől élvezetes marad, tetszik a forgatókönyvírók kreativitása. A színészek többsége is nagyon korrekt munkát végez, nem csak a külsejük van rendben. Sajnáltam volna, ha nincs folytatás.