Szekeres Viktor

Befejeződik a Superman sorozat

A tizedik éved lesz az utolsó Smallville-szezon, ezt erősítette meg egymástól függetlenül Tom Welling és a CW csatorna vezetése. A tervek szerint az utolsó részekre még maga Lex Luthor is visszatérne.

Tom Welling, aki Clark Kentet alakítja a Smallville-ben azt nyilatkozta a CW csatorna 2010-11-es sajtótájékoztatóján, hogy jövőre befejeződik a Superman ifjú koráról szóló tévésorozat. Később a hírt Dawn Ostroff, a CW programigazgatója is megerősítette, ami azt jelenti, hogy a Smallville 10. évadja lesz az utolsó a sorban.


Amerikában éppen a múlt héten fejeződött be a pénteki napra átpakolt ifjúsági sorozat, s a CW fennállása során először döntött úgy, hogy egy széria megfelelően teljesített a meglehetősen kevéssé nézett időpontban. A hazai rajongók számára jó hír lehet, hogy nemsokára a Viasat 3 elkezdi sugározni a Smallville itthon még nem látott szezonjait, s a tervek szerint szeptemberre már utol is érhetjük az amerikai sugárzást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #9
    Szerintem jó volt ez a sorozat, de már nagyon húzzák, mint a tésztát...
    Pár évaddal előbb kellett volna befejezni, de hát a pénz mindenek felett...

    Amúgy, ha jól tudom, akkor a sorozat Reboot volt lényegében, mivel nem kapcsolódik igazándiból semmihez sem, ahogy észrevettem.
  • Fresh Duke #8
    Na, ezt nem ide, a Losthoz akart menni. :D
  • Fresh Duke #7
    "minden idők legjobb sorozata" - Ez azért kissé túlzás. Egy tucat jobbat tudnék mondani...
  • AZTA #6
    És a 2 csajból már megdugta vmelyiket azóta?:D
  • shenmuedc #5
    Vége lesz?! Van isten!
  • winnie #4
    akit kinyírtak, az a képregényes jimmy olsen tesója volt, mint kiderült a 8. évadban.
  • PheCho #3
    Ha Jimmy Olsenre gondolsz akkor elvileg, nem tudják tökéletesen hozzákapcsolni az eredeti sztorihoz, mivel Jimmy-t már kinyírták ebben. Talán egy titkolt gyerek akiről még Chloe sem tudott...
  • xido #2
    Hát illene is Lexnek visszatérnie,ha össze akarják kapcsolni a felnőtt korral..bízom benne,hogy Perry White-ot is beültetik végre a főszerkesztői székbe..azt számolgatom,hogy most mennyi is lehet a koruk szerepileg?..24-25 körül?..Kell még 5 év sajnos,mire Olsen is felnő és fotósként odakerülhet hozzájuk...
  • Spaceghost #1
    Nem is probléma, bár a 9. évad a végére valahogy magára talált. Biztos kicsit több pénzt kapott a sorozat mert már nem csak díszletek között volt a város mint eddig.... Legalábbis a régi részekhez képest elég gyatra volt az évad eleje.