Szekeres Viktor

Tavasszal indul Spielberg dinós, időutazós sorozata

Az amerikai Fox csatorna mindössze 7 új sorozatot tervez bemutatni 2010-ben és 2011 elején, azonban ezek közül az egyik a Terra Nova lesz, egy érdekesnek tűnő időutazós scifi, mely igazi családi szórakozást ígér.

Amerikában a napokban hirdetik ki a nagyobb csatornák, hogy milyen sorozatokat terveznek indítani ősztől, illetve a 2010-11-es évadban, s a Fox sajtóközleménye szerint ezen szériák egyike a Terra Nova lesz, mely készítői között nem kisebb név van, mint Steven Spielberg. A hírek szerint a csatorna olyannyira bízik a filmrendező nevében, hogy a pilot leforgatása nélkül 13 részt berendelt a scifisorozatból, mely tavasszal kerülhet bemutatásra. (Az írói között olyan elismert nevek találhatóak, mint David Fury vagy Brannon Braga.)


A Terra Nova a leírás szerint epikus családi kalandsorozat lenne, s egy átlagos családról szólna, akik 2149-ből visszakerülnek a múltba, egy, az emberi faj megmentését céljául kitűző küldetés apró részeként. A család egy második civilizáció kialakításának előhírnökeként érkezik a múltba, azonban kisvártatva kiderül, hogy a körülmények közel sem idilliek, hiszen veszélyes dinoszauruszok és egyéb őskori állatok jelentenek folytonos fenyegetést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Merces #14
  3 rész azután a 18+ os korosztály dobja Spilberg ide vagy oda persze a gyerekekre rá lehet sózni mer VANNAK BENNE DINÓSZARURUSZOK
 • Sliderx #13
  romantikus jelenetek
 • finaltrekker #12
  Ez a "Visszautazunk a Dinós múltba" téma eléggé unalmasan hangzik. Az egy családos felállás gondolom nem igaz, hiszen ez kilőné a romantikus jelenetek lehetőségét. Szerintem max 1-2 évados lesz.
 • Wittgen #11
  Robinson-család vegyítve egy kis Lost in Space vonallal és a Sound of Thunder sztorijával meghintve.
 • pauly #10
  Taken
 • pixx #9
  Azaz ufo-s sorozat is jó volt tőle, bár a címe nem jut az eszembe...
 • pixx #8
  A Herkules, meg a Xena addig volt rossz, amíg komolyan vette magát a sorozat (főleg, hogy a díszletek nagyon gagyik voltak)...aztán 10-15 résszel később mindkettő észbe kapott, és nagyon jó szórakoztató sorozat lett belőlük, sok-sok poénnal...
 • bippo #7
  most így hirtelen a The lost world meg a Primeval ugrik be. Meg biztos van még több B kategóriás megvalósítása még a témának.
  Persze nem félek, hogy Spielberg nem tesz ki magáért.
 • szacsi #6
  avatar koppintás, haha, ugye te sem gondoltad komolyan? azért, mert van a promoképen vízesés meg esőerdő?
 • xido #5
  Nem akarod nézni őket..nekem is bevillan 1-2 kép sajnos 15 -20 éves sorozatokról,ahol a család szép földművesként feltalálja magát,aztán mindenféle tévés herkulesi fantasy ocsmányság lesz belőle:))