Szekeres Viktor

Harmadik évadjához ért az időutazós sorozat

Nemsokára elkezdődik a népszerű angol időutazós, nyomozós sorozat, az Ashes To Ashes harmadik évadja. Ez a jó hír. A rossz az, hogy az évad 8 epizódja egyben a széria lezárását is jelenti.

Bár az elmúlt években több időutazós próbálkozás is született sorozatformában, a legtöbb viszonylag hamar elhalt. Éppen ezen trend miatt örvendetes, hogy az egyik legtovább élő, témába vágó széria, az Ashes To Ashes, teljesen véletlenül éppen a legigényesebb is volt a sok hasonszőrű alkotás közül. Mindez persze nem meglepő, hiszen angol gyártmányról van szó, a briteknek köszönhetjük még a Life on Mars-ot és a Paradoxot is.


Az április másodikán, pénteken a harmadik, egyben befejező évad nyitóepizódjával folytatódó Ashes To Ashes egyébként éppen a Life on Mars testvérsorozata, spinoffja, melyben Alexa Drake, londoni rendőrnőt lelövik, hogy megmagyarázhatatlan módon 1981-ben térjen magához. Az Ashes To Ashes harmadik szezonja, akárcsak az előzőek, nyolc epizódból fog állni és a készítők méltó lezárást ígérnek a rajongóknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hornymut #1
    Sajnos vége, de remélem találkozunk még Gene Genie-vel :-)