Szekeres Viktor

Sokkolni fog a V folytatása

Pár nap és folytatódhat a novemberben mindössze 4 epizód erejéig sugárzott V. A rajongók természetesen abban reménykednek, hogy a sok íróváltás és kreatív differencia nem okozott nagy problémát a sorozat körül.

A készítők szerint (jó értelemben) fogja sokkolni a közönséget és a hűséges rajongókat a V folytatása, mely kedden kerül képernyőre Amerikában, az évad 10. Lost-epizódját követően. A tervek szerint a folytatás 8 epizódjában még jobban megismerhetjük a V-k kultúráját, valamint az ellenállási mozgalom is kibontakozik a szemünk előtt és természetesen fontos szereplőként John May is meg fog jelenni.


A (jó értelemben vett) sokkra egyébként szüksége lesz is a 80-as évekbeli klasszikus minisorozat feldolgozásának, hiszen a nézettsége meglehetősen lecsökkent a premieréhez képest. Megnyugtatásul azonban mindenképpen érdemes leírni, hogy egyelőre közel sincs akkor bajban a V, mint a Flash Forward, melynek sokak szerint már csak epizódjai vannak hátra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #19
    Te nem hasonlítottál semmit semmihez, csak dícsérted az egyiket, és fikáztad a másikat. A Lost csak dátum ügyileg lett említve a cikkben, tehát igen, rohadtul offtopic voltál. Ennyit erről.
  • bitbandita #18
    A tini szereplőkkel kapcsolatban teljesen igazad van. Mondjuk egyet megtarthatnak felőlem. Mondjuk a kis szőkét ;)
  • bitbandita #17
    Nagyon szívesen, máskor is. Tudod idő híján tömören akartam kifejezni a véleményem a V-ről, oly módon, hogy hasonlítottam egy másik sorozathoz. Még csak "off topic" sem volt semmilyen szinten a hsz-em, szóval nem értelek, ill. dehogyisnem: ha a durvább nyelvezet bántotta piciny lelked, akkor elnézést is kérek.
  • IMYke2.0.0.0 #16

    Semmi baj a Lost-tal - főképp, hogy a teljes sorozat-koncepciót végre gatyába rázták, már az 5. évadtól. Az egyenesen katasztrófa volt, ahogy visszakerült [később kiderül, csak] néhányuk a városba... de, szépen kikerekedett a sztori.

    A V.isitors pedig eleve handycappel indult, és valljuk meg, - ha nem szúrják el a gyatra tini szereplőkkel - joggal pályázhat a Lost helyére.
    M. Baccarin és E. Mitchell számomra abszolút aduász, egy filmben :)
  • bippo #15
    Lehet ápr.29 után is folytatni simán, rengeteg ilyen megoldást láttunk már.
    (igaz, a titokzatosság nagy része így el fog tűnni aznap, ez tény)
  • winnie #14
    ?? hova húzzák? megmondták, hogy április 29-ére láttak előre. még nincs ápprilis 29-e. minden lapot kiterítettek, tudni lehetett, hogy mikorra jutnak el a végjáték elejéig. anyám, ez egy sorozat, 7 évadra tervezték minimum. kár, hogy csak 1 lesz.
  • bmw #13
    Nem olyan rossz a forward csak hat elegge huzzak.....
  • beef #12
    Nekem a Flashforward jobban bejött mint ez, azért persze megnézem új részeket, de számomra eddig elég középszerű és kiszámítható.
  • Justil #11
    teljesen felesleges, az a film úgy tökéletes, ahogy van. épp elég látványos így is, és a színészek is jók benne nagyon. mit akarsz rajta remakelni??
  • opeca #10
    Én is...

    Abból még egy komoly költségvetésű remake-et is el tudnék képzelni.