Szekeres Viktor

Semmire sem jó szuperhősök az új scifiben

Az új Battlestar Galactica és a már meglehetősen régóta érlelt Alphas mellett egy szuperhősös pilotot is készít a Syfy. A sztori gagyi képességekkel rendelkező nem is olyan szuper hősökről szólna.

Szuperhősös sorozatot tervez készíteni az amerikai scifi-csatorna, a Syfy. Ennek szellemében be is rendelték a Fox stúdió 90 perces pilótafilmjét, a Three Inches-t, melyet a Twin Peaks egyik írója, Harley Peyton jegyez. A sorozat egyik lúzerről szólna, aki olyan "szuperképességre" tesz szert, mellyel pár centivel arrébb tud mozgatni tárgyakat. Ezen fellelkesülve pedig társakat toboroz maga köré, olyanokat, akik hasonlóan gáz képességekkel bírnak.

A Syfy vezetője, Mark Stern szerint "a Three Inches egy jópofa, okos és cseppet sem megszokott csavarját kínálja a szuperhősös műfajnak. A sorozat felettébb posztmodern megközelítéssel bír, a forgatókönyv pedig csodálatosra sikeredett." A Fox stúdió feje, David Madden hozzátette, hogy ők is érezték, hogy van valami különleges és elborultan csavaros a szkriptben, mind a fantázia, mind a hangnem tekintetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Caine #1
    Superhero League of Hoboken :D:D:D