Szekeres Viktor

Tévésorozat lehet az új Tron-ból

Trilógia és animációs tévésorozat is készülhet a 80-as évekbeli kultikus scifi, a Tron rebootja után. Persze mindennek feltétele az, hogy sikert arasson a második rész.

A Disney tervei szerint a Tron folytatása, rebootja, a Tron: Legacy lesz akkora siker, hogy később kiterjeszthessék a franchise-t. A Blue Sky értesülései szerint mozis szinten a Legacy egy új trilógia kezdete lehet, mely epizódjait természetesen nem a kissé degradáló sorszámozással akarják majd egymástól megkülönböztetni, hanem különböző alcímekkel, mint például a Karib-tenger kalózai vagy a Transformers esetében.

Sőt, nem csak a mozik segítségével próbál meg a Disney némi pénzmagra szert tenni, hanem már a kapcsolódó termékek és egy tévésorozat terve alapján. Belső információk szerint 2011 végén, 2012 elején már bemutatásra is kerülhet egy számítógépes animációs sorozat valamelyik csatornán. Ez a sorozat többek között az emberek figyelmének fenntartását is szolgálná két mozis epizód között. Ha siker lesz a Tron: Legacy. December 17-én kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #2
    Még hozzá az eddigiek alapján egész jó :)
  • SBKMoses #1
    a folytatás és a reboot közel sem ugyanaz... a készülő mű folytatás lesz