Szekeres Viktor

Ütős lett a Stargate Universe folytatásának előzetese

A több, rövid előzetes után megérkezett a Stargate Universe másfél perces promója is az MGM-től, mely stúdió abban bízik, hogy a sorozatot faképnél hagyó nézők visszatérnek.

A Stargate Universe a tavaly év egyik legvártabb sorozata volt a scifi-rajongók részéről, pedig majd egy tucat új képviselőjét mutatták be a műfajnak a tévében. De úgy tűnik, hogy a Stargate-brand, valamint az ígéretek, miszerint a kommersz lövöldözős, űrhajós scifi helyett a komorabb megközelítést, a drámát, a karakterekre való koncentrálást választják a készítők, sokakat megnyertek.


Más kérdés, hogy a kezdeti, jónak mondható nézettség az epizódszám növekedésével fokozatos csökkenésnek indult, s már-már a sorozat folytatása is veszélybe került. Szerencsére a Syfy csatorna úgy döntött, hogy őszre megrendeli a 2. évadot, de addig is még hátra van az első évad második fele, mely április 2-án folytatódik, s egészen június közepéig fog tartani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • reszcsi #18
    Ez az előzetes ÜTŐS? Ajaj ... No mindegy, biztos van még aki nézi rajtam kívül.
  • bmw #17
    Hat amilyen eddig volt az SGU annal mar csak jobb johet.....
  • BaliBoy #16
    Valahol igazad van. Ugyanazt tényleg nem lehet és szabad csinálni mint ami az SG1 és SGA-ban volt. Azokat a dolgokat már eljátszották. De akkor nagyon is a helyükön voltak azok a részek. Akár az általad említett magyarázkodás (fontos rész volt karakter fejlődés tekintetében) vagy a Jaffák marakodása. Az utóbbi is teljesen jó volt és nem volt egyáltalán meglepő, hiszen az addigi ellenségekből egyszer csak egy "nemzet" lett. Semmi meglepő nincs benne. Nem kell messzire menni. A magyar több mint 1000 éve egy nemzet, mégsem tudunk közös nevezőre jutni...
  • Déta #15
    Hát... Kövezzetek meg, de Nekem tetszik a sorozat. Volt egy elég necces rész, az Earth, nah, ott tényleg csóváltam a fejem, hogy "Ehh... Ezt a mázlit!", de amúgy a többi elég tűrhető... (Hogy már azt ne mondjam, hogy élvezhetőbb, mint nézni, hogy a csapat megismerkedik a falusiakkal, akik nyíllal és íjjal felfegyverezve rákényszerítik őket, hogy menjenek be a ketrecbe és utána 38 perc magyarázkodás, hogy mi mégiscsak barátok vagyunk...)
    Vagy a Jaffa-k társadalma, akik kivívják a függetlenségüket, aztán egymást marják.
  • InfinityZaion #14
    Az eddigi részeg ultragázak voltak az SGU-ból. Egy szereplőre sem tudtam volna rámondani, hogy a kedvencem vagy hogy felkelti az érdeklődésem. Semmilyen nulla mindegyik alakítás. Az SG1-ben és az Atlantiszban csupa jó karakterek voltak, ezzel ellentétben. Ez a tréler azért ad egy kis reményt, hogy végre történni is fog valami...
  • BaliBoy #13
    Szerintem nem volt ütős az akkori előzetes. Még írtam is egy ilyen rövid hír alá, hogy nem valami mozgalmas. Legfeljebb az első résznek volt hasonló bemutatója.
    Bízom benne, hogy jó lesz a folytatás.
  • Sir Quno Jedi #12
    Örülök, hogy "ütős" előzetest azt már tudnak csinálni, csak kár, hogy filmet még nem sikerült élvezhetőre gyártani eddigelé az SGU-ban...
  • HM #11
    "nagyon remélem hogy amit a trailerben láttunk az nem az egész évad összes akciójelenete volt."

    Ezt akartam írni én is. Ebben az előzetesben láttuk az évad összes akciójelenetét. Kár folytatni, gagyi "született feleségek az űrben" lett.
  • Nethyrrea #10
    annakidején az első évad előzetese is úgymond ütősre sikeredett, aztán kaptunk helyette egy lapos, unalmas drámázást egy alig működő hajón. nagyon remélem hogy amit a trailerben láttunk az nem az egész évad összes akciójelenete volt.
  • endrev #9
    Hát talán történni is fog végre valami, de hogy az nem "Csillagkapu" lesz, hanem megintcsak "Született feleségek" meg "NCIS" stb., attól nagyon tartok.