Szekeres Viktor

Ütős Rémálom az Elm utcában-plakát

Megérkezett az április 30-én mozikba kerülő új Rémálom az Elm utcában-film legfrissebb plakátja, melyet a mai trendekhez hűen a film gyártója az egyik legnépszerűbb közösségi médiás oldalon tett közzé.

A horrorrajongók talán legjobban várt idei mozis premierje a Rémálom az Elm utcában (Nightmare on Elm Street) című tinihorror újragondolása, mely Amerikában április 30-án kerül a mozikba. (A hazai premierről egyelőre nincs hír. Megvan arra is az esély, hogy a film úgy járjon, mint a tavalyi Péntek 13-mozi és csak DVD-n jelenik meg.) Mivel már nincs messze a bemutató, ezért számítani lehetett arra, hogy a New Line / Warner Bros. produkcióhoz nemsokára új plakát fog érkezni, s a film MySpace oldalán meg is jelent a kültéri reklámozáshoz gyártott kép. (Sőt egy horrorhírekkel foglalkozó site 4 vadonatúj képet is közzétett.)

Mint az ismeretes, az új Freddy-film nem direkt feldolgozás lesz, hanem inkább afféle modern újragondolása Wes Craven klasszikusának, melyben kertvárosi tinédzserek egy csoportját kísérti álmaikban egy eltorzított arcú illető. A főbb szerepekben Rooney Mara, Kyle Gallner, Thomas Dekker, Kellan Lutz, Katie Cassidy és Connie Britton tűnik fel, Freddy-t Jackie Earle Haley fogja alakítani.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JASON13 #11
    Legjobban várt horror? Miért? Mit lehet még várni nagyon?
  • winnie #10
    "Másnap megnéztem a My Bloody Valentine-t, na ott volt minden, széttárt mellkasok nagytotálban, stb."

    hát még 3d-ben!
  • ntom #9
    Hát, nem tudom
    Semmit nem mutattak benne, pedig vmi bloody cut-ot néztem (vagy talán csak poénból adták neki ezt a címet, és ez volt a vágott?)
    Másnap megnéztem a My Bloody Valentine-t, na ott volt minden, széttárt mellkasok nagytotálban, stb.
    Még mielőtt valaki belekötne, hogy nem ettől horror a horror, hát de. A trash horror legalábbis mindenképpen :) Azt remélhetőleg senki nem akarja bemagyarázni hogy a péntek 13 valójában thriller.
  • Skynet #8
    Új péntek 13-al semmi gond nem volt,sőt kifejezetten jó lett hogy Jason nem csak lépegető üzemmódban működött és így érte utol a sikoltozó botladozó áldozatokat ahogy a Péntek 13 kb összes régi részében,hanem szabályosan ráment az áldozatokra mint egy állat..:)
    Ha ezt is kicsit elviszik ebbe a jobb irányba jó lesz.
  • winnie #7
    te is ellentmondasz nekem. megszokásból teszed? vagy, ha valaki ír véleményt, akkor utána csak azzal egyezőt szabad?

    leírtam a véleményemet. neked nem jött be. nekem tetszett. nem bántam meg. poén volt, hogy 25 perc után jött a főcím, az is bejött, hogy végre egy remake, ami nem remake, még a gyilkos is is más volt. korrekt, 6/10-es film. (megjegyzem, kedvelem az eredetit, de nem szabad túlértékelni, a másik két nagy slasherhez nem ér fel. mai szemmel kifejezetten bénácska.)
  • Aldo Moro #6
    Azért érdekelne, hogy csak azért irod, amit irsz, hogy megszokásból ellentmondj valakinek? Rém gyenge volt a Péntek 13, meg sem közeliti az eredetit. Ricsárd: Várós film? Már kezdtem azt hinni, hogy beülős, vagy nézős, vagy mivel horror, esetleg beszarós.
  • richard45 #5
    Hát nem hugyoztam magam alá, de nem rossz plakát, várós egy film.
  • winnie #4
    ha csak azt a színvonalat hozza, elégedett leszek.
  • ntom #3
    ha olyan nagyszerű lesz, mint az új péntek 13, akkor inkább "press del on tape"
  • Zaraki Kenpachi #2
    Nem rosszak a képek és a plakát, de a kérdés milyen lesz a film. Anno volt trailer ami inkább taszított mint inkább vonzott.