Szekeres Viktor

Jön a Paranormal Activity 2

Fűrészelő rendezőt szerzett meg magának a 2009-es év egyik legnagyobb és legmeglepőbb mozis sikerének, a Paranormal Acitivity 2. része, amit a tervek szerint még idén bemutatnának.

Ér-e valakit meglepetés a hír hallatán, miszerint érkezik az Amerikában 16 ezer dollárból 107 milliós bevételt termelő horror, a Paranormal Activity folytatása? Valószínűleg nem, s természetesen az sem csoda, hogy a Paramount addig akarja ütni a vasat, amíg meleg, így rohammunkában ütik össze a folytatást, hogy október 22-én már moziba is kerülhessen. (A Fűrész 7-et is ekkor tervezik bemutatni, így nagy csata várható.)


A nemzetközileg az amerikai bevétel alig tizedét termelő film második részét a Fűrész 6 rendezője, Kevin Greutert fogja készíteni, s az eredeti film rendezője, Oren Peli, produceri munkálatokat fog ellátni. A szkriptet Michael R. Perry jegyzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • arty #8
    ennek folytatás?!?!?!?! NE! (jovolt, de CSAK a megismételhetetlen ötlet miatt)
  • rufhus #7
    nemváltotta be???? LOL gyerek olvass már utána menyit kaszált a film!!!!
  • Sir Charles #6
    Nagyon gyenge volt az első rész, nemtom mit lehet még kihozni belőle.
  • nessboth #5
    Tényleg izgalmas menet lesz, mert a Paranormal activity korán sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket,úgyhogy nehéz megmondani, hogy Kik lesznek ezek után kíváncsiak a második részre.
  • Novell #4
    Nincs benne felesleges rész szerintem sem, egy jól felépített film, csak éppen nekem nem nyújtotta azt az élményt, amit vártam.
    Nem vettem kötekedésnek, mindenkinek megvan a maga véleménye. :)
    Egyébként az ilyen hentelős filmeket nem is szoktam megnézni, kivétel a Fűrész, de az inkább pszicho-thriller mint horror.
  • edisonae86 #3
    Novell, elárulom neked hogy a horrorfilm nem a Halloween meg azt utánzó milliárdnyi rétegsz*r hentelőfilm, ez a film sokkal közelebb áll a horrorhoz.
    Azt a sok szövegelést azé rakták bele hogy megértsd hogy mi törénik + a sok(szerinted) felesleges rész, meg a realitás kedvéért van. Bocs ha úgy érzed belédkötöttem, nem akartam. :) Ez egy üde színfolt a filmiparban a REC-cel, meg a Noroi-val egyetemben, remélem jobban elterjed az ilyen műfaj.
  • portable #2
    az mennyi penzbol keszul
    kivancsi vagyok
  • Novell #1
    Horror... Szerintem baromi unalmas film, remélem hogy a második rész jobbra sikerül.