Szekeres Viktor

Jön a My Name is Bruce folytatása

Jön a My Name is Bruce folytatása, jelentette be Bruce Campbell. Jövőre - igaz valószínűleg csak DVD-n, de - milliók láthatják, ahogy a színész ellátja Frankenstein, vagy a doktor teremtményének baját.

Az AintItCoolNews értesülései szerint folytatódhat Bruce Campbell My Name is Bruce című kultikus komédiája, melyben a színész saját magát alakítja. A Bruce Vs. Frankenstein címre hallgató második rész forgatása a tervek szerint ősszel fog kezdődni Oregon államban.



A horrorkomédia első része annak ellenére, hogy Amerikában 173 ezer dolláros bevételével nem döntögetett rekordokat, nem szerepelt rosszul, hiszen mindössze négy moziban adták és azokban is általában teltházas esti előadásokkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NiGhTM4R3 #8
    Lehet, hogy sajátos negatív tulajdonság, de végigszoktam nézni a filmeket. Nagyon ritka, ha valamit félbehagyok. Nem hiszem, hogy ez mazochizmus lenne, mert volt már olyan hogy pont a film vége tetszett például.

    Tény, hogy nem vagyok Bruce rajongó, de az már rég rossz ha egy vígjátékot csak ez a bizonyos szűk (vagy nem szűk, relatív) réteg tudja élvezni ;)
  • Wittgen #6
    Bírom Campbell filmjeit, van egy egyedi hangulatuk. Én jókat tudok rajtuk szórakozni, persze ehhez az kell, hogy ne akarjam véresen komolyan venni a filmeket.
  • Loverman #5
    Campbellhez kell egy hangulat, az tény..
  • Slainte #4
    Ahhoz hogy élvezd ezt a paródiát, főleg két dolog kell: egyrészt valami minimális intelligencia, másrészt pedig Bruce munkásságának ismerete és szeretete. Valószinűleg neked a második hiányzik. De ez nem baj. Viszont az, hogy mazochista módon végigülsz egy filmet, amely egy picit sem tetszik, gyanús. Inkább nézz olyan filmeket, amelyek jobban bejönnek, meglátod, jobb lesz. És ne félj a közepén kikapcsoni, ha nem tetszik a műsor.
  • Zombee #3
    Én valahol a két vélemény között vagyok. Egyrészt jó a film, mert maga az ötlet nagyszerű, meg Campbell önironikus poénjai is nagyon ütnek (a folytatásos B-filmek pl.), de azért messze nem hibátlan. De hogy borzalmas lenne, az nem igaz.
    Ajánlom még a Bubba Ho-tep és a Man with the Screaming Brain c. nem túl szokványos filmjeit is :). Elég abszurd ötlete van mindkettőnek, és jól is vannak megcsinálva, főleg a Bubba Ho-Tep.
  • bandypappa #2
    De meg ám!

    Nagyon jó film a my name is Bruce. Ha nem szereted ezt a fajta vígjáték stílust akkor valóban unalmas neked ez a film, de szerintem nagyon ott van, többször is megnéztem, és ritka az ilyen.

    Egy Bruce Campbell rajongó. (nézzétek a Burn noticet mert most kezdték a folytatást.)
  • NiGhTM4R3 #1
    Ezt a csodálatos 'paródiát' rezzenéstelen arccal néztem végig. Na jó, ez nem igaz. A végén tényleg megrándult az arcom, de csak a fanyalgás miatt. Hihetetlenül ötlettelen, unalmas, volt és ezzel, hogy poénosnak akarták feltüntetni csak rontottak a helyzeten.
    De majd jönnek a BC-rajongók, és megmondják a tutit.