Szekeres Viktor

Csúszik a durva 3D-s vérengzés

A The Weinstein Company elhalasztotta a horrorrajongók által nagyon várt Piranha 3D április premierjét, így a jelenlegi becslések szerint csak augusztusban kerülhet sor Alexandre Aja új filmjének premierjére.

Mégsem áprilisban kerül mozikba a Magasfeszültség és a Sziklák szeme rendezőjének, Alexandre Ajának új horrorja, a Piranha 3D, mivel a gyártó stúdió, a The Weinstein Company úgy döntött, hogy négy hónappal elhalasztja a bemutatót. Mivel alig pár hónappal a kitűzött premier előtt még mindig nem került a mozikba az előzetes, így nem olyan meglepő a döntés - mindenesetre Ray Heart, a filmben szereplő egyik színész, mint a mellékelt videón közli velünk, már látta a trailert, ami szerinte nagyon ász.


A hivatalos indoklás szerint a Piranha 3D nem akart útjába állni a Lionsgate-féle Kick-Ass premiernek, de nem hivatalosan egyrészt arról hallani, hogy további utómunkákra van szükség a 3D-kamerákkal forgatott filmen, másrészt pedig a The Weinstein Company-t annyira megrázta a Nine című musical december buktája, hogy egész egyszerűen nincs pénzük egy most induló kampányt finanszírozni. Ezzel mindenesetre a Piranha 3D belépett a Weinstein azon filmjei közé, melyeket már legyártottak, de még nem tudni, mikor mutatják be őket. A társaság tagjai az All Good Things című krimidráma, a Shaghai című kosztümös film és a Pirosszka második része.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #7
    A google ilyen videók tárolására pazarol kapacitást? ááá

    Amúgy ez az a Piranha film, amit régóta várunk és amiről már korábban elég brutál lábkiharapós képek jelentek meg? Vagy ez valami újabb?
  • scagnetti #6
    Na ennek a belinkelt videónak aztán nagyon nagy jelentősége van, főleg egy ilyen gyökérrel, mint ez a csávó, aki szerintem még ratyi is.
    Komoly az sg!
  • Loverman #5
    igazad van, AZT tényleg senki sem
  • motyodlee #4
    "a mellékelt videón közli velünk, már látta a trailert, ami szerinte nagyon ász. "

    az utcán láttam egy 95ös trabantot... és, ki nem szarja le?
  • dzsagon #3
    faszkalap
  • bitbandita #2
    Itt minden kutya nyer....
  • Mister #1
    pirosszka kettő rulez :D