Szekeres Viktor

Újabb Stephen King-regényből lesz sorozat

Ismét egy Stephen King-minisorozat elkészültét jelenthetjük be, hiszen ezúttal a horror egyik nagymesterének 1998-as könyvéből, a Tóparti kísértetekből forgat egy King-veterán tévés produkciót.

Mostanában Stephen King ismét felkapottá vált a tévés iparban, hiszen A coloradói kölyök és a Mobil után újabb regényéből lesz televíziós produkció, mégpedig a Tóparti kísértetekből. Az eredeti tervek szerint az 1998-ban megjelent könyvből mozifilm készült volna, de a készítők most már tévésorozatban gondolkodnak.

Persze nem kell éveken át tartó horrorisztikus szappanoperára gondolni, hiszen minisorozat formátumban oldják meg a történet adaptációját, tehát lezárt lesz a sorozat vége. Jelen állás szerint a Ragyogás és a Végítélet rendezője, Mick Garris állhat a kamerák mögött, a forgatókönyvet pedig Mark Venne írja. (A könyv története egy regényíróról szól, aki felesége halála után teljesen elveszti ihletét, egy sort sem vet papírra. Míg egy nap kiköltözik egy tóparti nyaralóba, ahol furcsa dolgok történnek vele.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!