Szekeres Viktor

Zombiapokalipszis a tévében

Sem tévében, sem moziban nem láthatunk sok zombis produkciót. Persze azért akad egy-kettő: tavaly például Angliában mutatták be a Dead Set című minisorozatot, de nem is olyan régen a Babylon Fields nevű amerikai próbálkozás is majdnem képernyőre került.

Ezúttal ismét amerikai csatorna próbálkozik meg a zombikkal, ráadásul nem is akármilyen zombikkal, hanem a Robert Kirkman-féle zseniális képregény, a Walking Dead készülhet el sorozat formában az AMC adón.

A Mad Men - Reklámőrültek és a Breaking Bad sorozatairól méltán híres AMC-nek az adaptációt az a Frank Darabont készíti, akinek filmjei között olyanokat találhatunk, mint a Remény rabjai, a Halálsoron vagy a Stephen King-féle Köd. Maga a sorozat a szokásos történettel bír: szinte mindenki zombivá változik és a főhős "túlélők" kis csoportjával útnak indul, hogy megkeresse családját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • berserk87 #10
    A mist nekem is tetszett. Az fog régi verziója szerintem közel sem volt olyan jó. A Wellinges meg kifejezetten nézhetetlen volt.
  • Librarian #9
    Áááá, sikítok a gyönyörtől, imádom a képregényt, az egyik kedvencem és nem csak műfajában, hanem minden tekintetben az egyik legjobbnak érzem. Ha jó sorozatot csinálnának belőle... de jó lenne! :)
  • Gabo #8
    Túlélőhorror zombikkal? Jöhet minden mennyiségben! :o)
  • Nasedo #7
    Én is a MIST-re szavazok! Nagyon jó film, ellenben a Fog csak nézhető, annak is csak a régi verziója. Az új Tom Wellinges egy borzalom. Tehát a Carpeter féle Köd csak egy baromság, míg a Darabont féle egy elgondolkodtató mű. Gondolom ebben a zombis sorozatban sem fogok csalódni, ha a mester csinálja. Valószínűleg az emberi érzelmek és kapcsolatok/viszonyok lesznek központban.
  • cateran #6
    +1 a Mistesekhez...bar a irott verzio vege mas,de a filme is jooo:)
  • Wolfi24 #5
    Szerintem is a The Mist a jobb. Elgondolkodtató, hogy mivé válik az ember ha megszűnik a szabadsága és a törvény amiben eddig élt.
  • kukacS3K #4
    szerintem nem, nekem nagyon tetszett a mist
  • EXPENDABLE #3
    "De a ködből van nem Stephen Kinges is"

    Bizony! Carpenter féle. És az bizony mérföldekkel jobb film. Enyit az offról!

    Zombik...hm...ilyesfajta sorozatot idehaza is eltudnék viselni! Ettől a sok helyszínelőtől, nyomozótól, dokitól már herótom van. Na jó! House-t szeressük! :-D
  • Johnny Maize #2
    De a ködből van nem Stephen Kinges is
  • pixx #1
    Csak jelezném, hogy a Halálsoron és a Remény Rabjai is Stephen King féle :)