Szekeres Viktor

Eddig tartott az Avatar uralkodása

Ami nem sikerült Denzel Washington, Mel Gibson, Jackie Chan és The Rock új filmjének, az sikerült Channing Tatumnak, akinek új romantikus komédiája az első film, mely megelőzheti a hétvégi bevételek alapján az Avatart.

Bár az Avatar bevétele hétről-hétre viszonylag keveset csökken, sejteni lehetett, hogy nemsokára eljön az idő, amikor beelőzi egy premierfilm, így nem lesz esélye a Titanic 14 hetes uralkodását megdönteni. A pazar teljesítményt nyújtó James Cameron-filmet azonban nem Mel Gibson vagy Denzel Washington késztette megállásra, hanem egy kevéssé ismert színészeket felvonultató alkotás.


Az első pénteki becslések szerint ugyanis míg az Avatar 6,1 millió dolláros bevétele 21-23 milliós hétvégét jelenthet, míg Lasse Hallström új filmje, az Amanda Seyfreid és Channing Tatum főszereplésével készült Dear John, 13,8 milliós nyitónapjával 32-35 milliós kezdést produkálhat. Persze nem akarunk becsapni senkit, hiszen nem az elismert svéd rendezőnek és nem is a feltörekvő, ifjú sztároknak köszönhető a siker, hanem annak, hogy a Dear John (magyar fordításban: Kedvesem) a legújabb Nicholas Sparks-adaptáció. Az írónak ez az ötödik megfilmesített könyve, az eddigiek sorban: Üzenet a palackban, Séta a múltba, Szerelmünk lapjai, Éjjel a parton.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lAngelus #38
    Az Avatar a filmszakmának lassan olyan lesz, mint az Erő vagy Elvis: mindenütt ott van!
  • codiac #37
    Körülbelül így is van, akadnak olyanok akik túlbecsülik, persze van némi rejtett mondanivalója a filmnek, mégse kell túlzásokba esni.Meg olyanok is akiknek csak a látvány volt meg semmi több, és a történetet hozzák fel negatívumként.Pedig csupán annyi a hibája, hogy nem újkeletű a téma.Mégis ebben a világban amit elénk tártak újdonságként hat, báris számomra.
  • Justil #36
    figy, én ezt már máshol is leírtam, sztem az avatar 1 jó film!
    idézek korábbi postomból:

    "és akkor még fel vannak háborodva, ha valaki azt mondja, hogy tech-demó..."

    namost én nem szoktam rá ezt mondani, csak valahol meg tudom érteni azokat, akik igen. szerintem nem tech demó, hanem egy jó kis film, csak épp közönségfilm, popcornmozi. semmi bajom az avatarral, csak túl van hypeolva szerintem. de nem is vártam tőle többet, így igazából nem csalódtam benne, a szememet meg kényeztette, ahogy kell.
  • codiac #35
    Nem ismerem a korod, ezért lehet hogy túloztam.DE mivel ennyire oda vagy a sztori miatt.Igaz ez nem az a topic, mégis szivesen elolvasnám hogy pontosan mit vártál tőle és ha oda biggyesztenéd még 2 filmnek a címét is amiknek szerinted kielégítő a története, mindjárt képben lennénk... :)
  • Justil #34
    naná hogy érzem, az avatar jóval fejlettebb vizuálisan...

    ne te mondd már meg, hogy hol van a gond, jó? :)
  • codiac #33
    tech-demó a TF2 és a G.I. Joe volt.Ha nem érzed a külömbséget ezek és az avatar között, nálad vannak gondok.
  • Justil #32
    az mondjuk relatív, hogy kinek mi a sok/kevés, de nem 1-2 az tuti.
  • Justil #31
    gondolom akkor te nem sok filmet láttál életedben, mert amit mondasz, az nem igaz.
  • sandor8206 #30
    "..na látod, pont ez a baj vele. mindent a szemnek, semmit az agynak!.." nagyon de nagyon kevés az olyan film, ahol az agyad is kell használni, azért film mert megmutatnak mindent + belerágnak a pofádba, ez nem könyv. talán 1-2 D. Lynch ott tényleg kell törnöd az agyad, hogy mi lehet ez
  • Justil #29
    "hisz a film talán legfontosabb része a látvány"

    na látod, pont ez a baj vele. mindent a szemnek, semmit az agynak!
    és akkor még fel vannak háborodva, ha valaki azt mondja, hogy tech-demó...