Szekeres Viktor

Kikerült az érthetetlen módon eldugott Jennifer Lawrence-film előzetese

Előzetest kapott az 1929-ben játszódó Ron Rash-regény adaptációja, a Serena.

Bemutatásra került a Serena első előzetese. Aki felkapná a fejét a két főszereplő, Jennifer Lawrence és Bradley Cooper láttán, annak elmondanánk, hogy egyáltalán nem egy friss filmről van szó, hanem egy olyanról, amely már több, mint 2 éve elkészült, de ki tudja, milyen okból, még nem került bemutatásra. Pedig, ha abból indulunk ki, hogy a két színész az elmúlt években több, a díjszezonban igen preferált filmen is együtt dolgozott (Napos oldal, Amerikai botrány), akkor azt hinnénk, hogy a nézőket és a forgalmazókat is érdekelné az újabb közös performanszuk.


A film rendezője ráadásul nem más, mint Susanne Bier, aki az Egy jobb világgal idegen nyelvű kategóriában már kapott egy Oscar-díjat, de egyébként több olyan dán filmet (Csak a szerelem számít, Hogy szeretsz?, Testvéred feleségét, Esküvő után) is rendezett, melyek itthon nagy sikerrel futottak mozikban. A premier csúszása egyébként részben neki is köszönhető volt, hiszen 18 hónapos utómunkát követően végzett a munkálatokkal. (A The Hollywood Reporter forrása szerint nem iktattak be pótlólagos forgatásokat a kosztümös film számára, mindössze arról volt szó, hogy a rendező nagyon aprólékosan, a tökéletességre törekedve vágta meg a Serenát.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Józsibácsi #2
    Szerintem nem érthetetlen. Hagyták kifutni az X-ment (hiszen nyilván az a csúcs termék) és addig jegelték ezt a produkciót. Amint úgy döntöttek, hogy az X-men, hozta amit kellett, illetve leteltek a szabvány kifuttatási határidők, máris bemutatták a "kis" filmet. Hiszen egy X-men, szuperdrága szuperprodukció, nagyon kínosan és szigorúan kell üzletileg kezelni, hogy nyereséges legyen stb, nem sérthető egy rakás szerződés kitétel stb. Ha egyidőben vagy röviddel utána kijön az egyik főszereplő sztárja egy filmje, az sok minden ilyen irányelvbe ütközne, amit a filmipar nem tűr meg... abszolút nem érthetetlen tehát a késedelem és semmi gond nincs vele, szívük joga a kiadó stúdióknak akkor dobni piacra valamit amikor akarnak. Semmiről nem késünk le, ha pár hónappal vagy akár pár évvel később látunk valamit... szóval e probléma (is) leginkább vihar a biliben....
  • Wittgen #1
    Meglovagolják a The Fappening hullámait. :-)