Szekeres Viktor

18+++: Itt A szürke ötven árnyalata 2 első előzetese

A sötét ötven árnyalata előzetese önmagáért beszél.

Van egy olyan érzésünk az előzetes láttán, hogy A sötét ötven árnyalatát (Fifty Shades of Dark) is imádni fogják a nézők - leginkább annak köszönhetően, hogy szinte csak a könyvek rajongói fogják megnézni, az a többség, aki rettenetesen utálná, messze el fogja kerülni. A trailer természetesen Dakota Johnson és Jamie Dornan karakterére koncentrál, no meg egy álarcosbálra.


Az itthon is megjelent regény hivatalos fülszövege a következő - hátha valakit érdekel a történet további alakítása: "A gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey egyedi ízlésétől és sötét titkaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, és beindítja karrierjét a seattle-i könyvkiadónál. De a Christian iránt táplált vágy még mindig jelen van minden egyes ébredésénél, és amikor a férfi egy új megállapodást ajánl fel, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és Anastasia egyre többet tud meg sérült és megszállott "Ötven árnyalatának" szívszaggató múltjáról. Míg Christian belső démonaival harcol, Anastasiának szembe kell néznie a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Csak be ne csajozz addig! :D
  • Pluskast #2
    Az első részt kész kínszenvedés volt végig néznem és csak az exem miatt néztem meg. Hála istennek a folytatás kimarad az életemből :)
  • A1274815 #1
    Wtf?