Szekeres Viktor

Az első hírek a Jurassic Park 4-ről

Bár Michael Crichton nemrég távozott az élők sorából, de már a harmadik, mozis Jurassic Park-epizód sem az ő könyveiből készült, hiszen a Őslényparkkal és a Szörnyek szigetével az író letudta a Jurassic Parkok írott verzióit.

A vélemények terén általános a konszenzus, hogy Steven Spielberg ide vagy oda, a regények színvonalát sem az első, sem a második film nem érte el, míg a harmadik rész még az első két film minőségét is alulmúlta, így a JP4 rendezőjének nem lesz túl nehéz dolga, ha javulást akar elérni.

Már persze, ha lesz Jurassic Park 4, hiszen egyelőre csak tervbe van véve és, ha megvalósul, akkor a Farkasember (valamint a JP3) rendezője, Joe Johnston rendezheti. Ő beszélt erről a lehetőségről a minap az AintItCoolNewsnak: "Van egy remek történetünk a negyedik részhez, ami kifejezetten érdekelne és ez abszolút nem hasonlítanak az első három filmhez, hiszen a franchise-t teljesen más irányba vinné el és engem csak ez az irány érdekel, mint rendezőt."

Johnston még hozzátette, hogy az új sztori nem arról szólna, hogy emberek kis csoportja próbálja túlélni a dinoszauruszok támadásait, hiszen azt már háromszor eljátszották.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nazir #25
    Nem is azt mondta, hogy a 3 végén hanem azt , hogy a 2 végén.
    Én már spec nem emlékszem de nem korvára mind1?
  • kriszwells #24
    17 év, asszem 92es a film...
  • kriszwells #23
    ioinme támogatom az ötleted, ez lenne a legjobb. Bár az első rész végén úgy tudom ha jól emlékszem le tettek a park megnyitásáról, de ez nem azt jelenti, hogy egyszer mégse nyitják meg. Túl nagy lehetőség van benne. Több turistával (potenciális áldozattal:) ) valahogy ismét balszerencse üt be és hadmenjen...
    Egyébként Avatar témában vitatkoznak állandóan a CGI-n, meg hogy JP1 milyen volt, számomra még mindig 17? után is a JP1 nagyon élethű és hihető, nagyon nagyon jól megcsinálták benne a dínókat, T-rex és raptorok meg pláne. Nem kéne h CGI-vel esetleg elrontsák.
  • ioinme #22
    Én személy szerint még mindig arra voksolnék, amit egyszer már az egyik JP4-es cikknél említettem. Az első résznek megvolt a maga hangulata, és ebben hatalmas szerepet vállalt a helyszín gondos kiválasztása, felépítése. Megvolt az a különleges "egyedül vagyunk páran a szigeten, senki más, meg a dínók" atmoszféra. Ne feledjük, az első részben látott parkot tesztüzemben látogatták meg, ha nincs az az aljadék Nedry, nem fullad kudarcba a túra. A 4. részben szerintem azt kéne, hogy az eredeti parkot újra felépítik/megnyitják, de ezúttal már a célközönség számára. Több emberrel mennének ezek a túrák, mígnem valami hiba csúszna be Disney land-ben (képletesen). Kevesebb CGI-vel, félelmetesebb, véresebb (nem eltúlzott) filmet csinálni, amilyen az első rész is volt. Komor, sötét filmet, mert az első részt én tényleg máig el tudom hinni, annyira jól el volt találva. Nem voltak olyan színesek a raptorok, sem lehetetlen barom helyzetek. (3. rész vége, a raptorok a tojással) És megint bele lehetne csempészni egy kis tudományt, esetleg egy újabb "Nedry féle vonalat" Ja, és kötelezően Hammond apót visszaállítani a park vezetőségének élére, hogy elkövethesse élete második legnagyobb hibáját. (Ebben a részben esetleg meg is halhatna, elvégre úgy tudom, a regényben sem éli túl, vagy legalábbis a "szigeten marad" az első részben.
  • bippo #21
    Ezt írtam én is. Vagy filmben/sorozatban is?
  • Ulquiorra #20
    Aha, az ilyet crossovernek hívják, és elég gyakori.
  • bippo #19
    Az én fantáziámat is mozgatja a dolog.
    Asszem volt már ilyen, hogy a Vészhelyzet meg a Harmadik műszak karakterei
    találkoztak.
    Képregényekben meg millió ilyen van.
  • kriszwells #18
    Egyébként nekem tetszenek az ilyen "összevonós" filmek... most függetlenül attól, hogy ezzel akár két jó filmet is eltudnak rontani. De számomra érdekes hogy mi van akkor amikor az alienek és predátorok egy univerzumban vannak, meg hasonlók. Csak egy különálló részben megnézném, ahogy a Helyszínelők a Szökés karakterei után hagyott hullákat helyszínelik persze segítene nekik a Miami és New Yorki csapat, meg Dexter mint vérképelemző :) A sebesülteket meg a Vészhelyzet látja el és Dr House ésígytovább :) mint a #6-os HSZ is nagyon jó!!! Jah és ki ne maradjanak kedvenceim a Gyilkos elmék.. meg Tim Roth se.
  • kriszwells #17
    Egyébként nekem tetszenek az ilyen "összevonós" filmek... most függetlenül attól, hogy ezzel akár két jó filmet is eltudnak rontani. De számomra érdekes hogy mi van akkor amikor az alienek és predátorok egy univerzumban vannak, meg hasonlók. Csak egy különálló részben megnézném, ahogy a Helyszínelők a Szökés karakterei után hagyott hullákat helyszínelik persze segítene nekik a Miami és New Yorki csapat, meg Derxter mint vérképelemző :) A sebesülteket meg a Vészhelyzet látja el ésígytovább :) mint a #6-os HSZ is nagyon jó!!!
  • Jrex #16
    a predaror 3 ban nem voltak dinokoponyák.de az avp2 elején igen