25
  • Nazir
    Nem is azt mondta, hogy a 3 végén hanem azt , hogy a 2 végén.
    Én már spec nem emlékszem de nem korvára mind1?
  • kriszwells
    17 év, asszem 92es a film...
  • kriszwells
    ioinme támogatom az ötleted, ez lenne a legjobb. Bár az első rész végén úgy tudom ha jól emlékszem le tettek a park megnyitásáról, de ez nem azt jelenti, hogy egyszer mégse nyitják meg. Túl nagy lehetőség van benne. Több turistával (potenciális áldozattal:) ) valahogy ismét balszerencse üt be és hadmenjen...
    Egyébként Avatar témában vitatkoznak állandóan a CGI-n, meg hogy JP1 milyen volt, számomra még mindig 17? után is a JP1 nagyon élethű és hihető, nagyon nagyon jól megcsinálták benne a dínókat, T-rex és raptorok meg pláne. Nem kéne h CGI-vel esetleg elrontsák.
  • ioinme
    Én személy szerint még mindig arra voksolnék, amit egyszer már az egyik JP4-es cikknél említettem. Az első résznek megvolt a maga hangulata, és ebben hatalmas szerepet vállalt a helyszín gondos kiválasztása, felépítése. Megvolt az a különleges "egyedül vagyunk páran a szigeten, senki más, meg a dínók" atmoszféra. Ne feledjük, az első részben látott parkot tesztüzemben látogatták meg, ha nincs az az aljadék Nedry, nem fullad kudarcba a túra. A 4. részben szerintem azt kéne, hogy az eredeti parkot újra felépítik/megnyitják, de ezúttal már a célközönség számára. Több emberrel mennének ezek a túrák, mígnem valami hiba csúszna be Disney land-ben (képletesen). Kevesebb CGI-vel, félelmetesebb, véresebb (nem eltúlzott) filmet csinálni, amilyen az első rész is volt. Komor, sötét filmet, mert az első részt én tényleg máig el tudom hinni, annyira jól el volt találva. Nem voltak olyan színesek a raptorok, sem lehetetlen barom helyzetek. (3. rész vége, a raptorok a tojással) És megint bele lehetne csempészni egy kis tudományt, esetleg egy újabb "Nedry féle vonalat" Ja, és kötelezően Hammond apót visszaállítani a park vezetőségének élére, hogy elkövethesse élete második legnagyobb hibáját. (Ebben a részben esetleg meg is halhatna, elvégre úgy tudom, a regényben sem éli túl, vagy legalábbis a "szigeten marad" az első részben.
  • bippo
    Ezt írtam én is. Vagy filmben/sorozatban is?
  • Ulquiorra
    Aha, az ilyet crossovernek hívják, és elég gyakori.
  • bippo
    Az én fantáziámat is mozgatja a dolog.
    Asszem volt már ilyen, hogy a Vészhelyzet meg a Harmadik műszak karakterei
    találkoztak.
    Képregényekben meg millió ilyen van.
  • kriszwells
    Egyébként nekem tetszenek az ilyen "összevonós" filmek... most függetlenül attól, hogy ezzel akár két jó filmet is eltudnak rontani. De számomra érdekes hogy mi van akkor amikor az alienek és predátorok egy univerzumban vannak, meg hasonlók. Csak egy különálló részben megnézném, ahogy a Helyszínelők a Szökés karakterei után hagyott hullákat helyszínelik persze segítene nekik a Miami és New Yorki csapat, meg Dexter mint vérképelemző :) A sebesülteket meg a Vészhelyzet látja el és Dr House ésígytovább :) mint a #6-os HSZ is nagyon jó!!! Jah és ki ne maradjanak kedvenceim a Gyilkos elmék.. meg Tim Roth se.
  • kriszwells
    Egyébként nekem tetszenek az ilyen "összevonós" filmek... most függetlenül attól, hogy ezzel akár két jó filmet is eltudnak rontani. De számomra érdekes hogy mi van akkor amikor az alienek és predátorok egy univerzumban vannak, meg hasonlók. Csak egy különálló részben megnézném, ahogy a Helyszínelők a Szökés karakterei után hagyott hullákat helyszínelik persze segítene nekik a Miami és New Yorki csapat, meg Derxter mint vérképelemző :) A sebesülteket meg a Vészhelyzet látja el ésígytovább :) mint a #6-os HSZ is nagyon jó!!!
  • Jrex
    a predaror 3 ban nem voltak dinokoponyák.de az avp2 elején igen
  • kriszwells
    Sajnos a könyvet még nem olvastam, de megvan csak idő kérdése, és attól függetlenül, hogy azt írták nem éri el az 1. rész se a könyv szintjét, nekem mindmáig a kedvenc filmem a Jurassic park 1. része, és legtöbbet látott film is egyben. A 2 és 3 mivel Jurassic, dinók meg stb. belefér, bár annyira nem ragadott el mint az egy. A városos rész különösen nem. Az első részben is ami a legjobban megfogott, hogy egy ismeretlen szigeten felépítenek egy dinóparkot, a szereplők odakerülnek és ahogy ők mi sem tudunk semmit a helyről, az ismeretlen dzsungelbe vezet be a film, ahol előbb utóbb elszabadult dínók leselkednek a szereplőkre. Nálam ez hatásos volt. A 3.ban visszamennek, bár már rég nem olyan a hangulata. Ha lenne 4.ik én maradnék az ilyesminél, minthogy városban henteljenek a lények. :)...
  • Athor
    Csak épp egy magyar mondatban.
  • Harkat 89
    Vagy vonják össze a Predator 3-at a JP 4-el. A Ragadozók lejönnek a földre, és megtalálják a szigetet sok dínóval, és elkezdik azokat vadászni. Úgy is volt egy dínófej a Predator 2 végén a hajón. :)
  • Reg5
    Angol kiejtés szerint jól írta.
  • Jrex
    csak Joe Jhonstont ne!
  • immovable
    Simán hoztad a hollywoodi szintet. :D
  • czyi
  • nessboth
    Tudod, hogy elloptad az ötletemet?! Amúgy a címe: Veszedelmes vonzerő!
  • wolruf
    Nekem ez reálisnak tűnik
  • xido
    Megmondom én mi lesz...Partra vetődik egy szigeten az eső által elsodort borotvahabos palack,amiben a Dennis Nedry által kilopott dns-ek vannak...a számkivetett Tom Hanks megtalálja,nagy örömmel elkezd vele borotválkozni,de a pórusain át bejutnak a dns-ek a szervezetébe és elkezd átváltozni ember-dínóvá,ami evolúció zajlott le állítólag az ufonautáknál is..és szépen érte jönnek az ET-k és hazaviszik a picsába és így megvan a közelező földönkívüli szál is:)..vagy szimpla ember-raptor lesz és veszetten elkezdi legyilkolni a világot és akit megharap,az is raptor lesz és 28 héttel később jön Milla Jovovich és szépen megmenti a Földet az Ötödik elemmel...na:)
  • zappo
    Kiszivárgott hírek szerint az őskorban játszódik, amikoris dinoszauruszok kis csoportja meglátogat egy afrikai meg nem nevezett szigetett, ahol előemberek élnek izoláltan, először persze a szegény dínókat megtámadják, de végül a fönök lányába beleszeret az egyik ifjú raptor és egymáséi lesznek, hepiend.
  • Toughtful
    Azért ez a dolog annyira nem meglepő - már nem sokkal a három után keringett interneten egy forgatókönyv, amelyben gyakorlatilag a második rész "álomparkja" épül fel Los Angelesben vagy hol, és onnét törnek ki a dínók. Tirexek az utcán, raptorok a plázában, ilyesmi. Van benne potenciál, jó kis látványfilm lehet belőle, már ha.
  • bladesoft
    Hüha mi lehet a nagy ötlet Jurasicc park Begins.
    Mondjuk a könyvben 4.4 verzió számú klónok voltak lehet hogy az 1.0 számú ember-dinó hibridek lesznek benne. xD
  • Broafka
    4-ról? :) nem inkább 4-ről. magyar 1-es, leülhetsz fiam
  • Hedgehunter #1
    Ellepik a foldet a dinok es mi a tulelesert kuzdunk a vegen meg kihalunk....