Szekeres Viktor

Minden eddiginél jobb Hősök-évad következhet

Amennyire divatos és kedvelt volt első évad során a Hősök, olyan ütemben pártoltak el tőle a nézők a 2-3. évad során, s az egykor nézettségi rekordokra is pályázó széria mostanában már a túléléséért küzd.

Úgy tűnik, hogy az NBC csatorna is tisztában van azzal, hogy az 1. évadot a folytatásokkal csak alulmúlni sikerült, így a 4. évad egyik előzetesében is azt próbálja a nézőkbe sulykolni, hogy az új szezon megint a régi pompát fogja megidézni minőség tekintetében, visszanyúlnak a kezdetekhez.


Ebben a készítők segítségére lehet az a Robert Knepper, aki az előző 4 évadban a Prison Break szereplőgárdáját erősítette, s leszerződött a Heroes új szezonjának 6 epizódjára, azonban a hírek szerint a belépője olyan jóra sikeredett, hogy a készítők eredeti terveikkel ellentétben állandó szereplőt faragtak a börtönsorozat népszerű T-Bagjéből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #14
    " jó sztori is, de a kettő nem zárja ki egymást."

    naná, az lenne az idáélis, ha mindkettő meglenne.
  • Dynamic #13
    Hat jelenet a Hősök-évadnyitányból
  • Dynamic #12
    Világos. De ő nem azt mondta, hogy az ő szemében többet ér a sztori centrikus film, mint az agyatlan effektparádé, hanem kijelentette, hogy "legyen csak kevés az effekt". Mintha a két dolog kizárná egymást, azaz ha látványos effekteket is raknak bele, akkor már nem is lehet jó sztorija a filmnek.
    És Vorpallal is egyetértek, hogy a film témájából adódóan(szuperhírók ugyebár) elvárás, hogy legyen villámlás, robbanás meg repkedés. De megint mondom persze, hogy kell a jó sztori is, de a kettő nem zárja ki egymást.
  • winnie #11
    ha szavazni kéne, akkor én is azt ondanám, hogy inkább legyen jó a sztori, mint sok az effekt:) de nem szavazok, nem nézem. bár az évadkezdőket szoktam.
  • Vorpal #10
    Akkor nem csak én nem értettem ezt;)

    Gondolj csak bele - Matrix kevesebb effektussal: kartondoboz lépegetők, gesztenye-fogpiszkáló robotok, gyurma házak. Gigászi feeling.
  • Dynamic #9
    Mi az, hogy LEGYEN kevés effekt? Az nekünk miért lesz jobb?
  • sandor8206 #8
    lehet, hogy most újat mondok, de ez egy szuperhősökről szóló sorozat, ahol nem hátrány ha használják a szuperképességeiket és nem nekünk kell odaképzelni a dolgokat pl: 3. évad uccsó része talán, kulcslyukon keresztüli bámulás, nevetséges volt
    Amúgy ha nincs pénz, nincs jó csapat, nincsenek effektek-a nézők nagyrésze ugrik, és így tovább, 22-es csapdája, a Heroes-nak már befellegzett csak még nem tudják (amúgy valószínű tudják csak húzzák amíg lehet, meg még van értelme, de emelkedő pálya kizárva, sztem egy stagnálásnak is örülnének)
  • kalapos01 #7
    Rettentő egyszerű kis huszár lehetsz, ha neked pénzfüggő a minőség. Meg effektfüggő. Legyen csak kevés effekt, azokat a hozzád hasonló bummbumm huszároknak csinálják, inkább a jó sztori kell. Az 1. évad sem az effektekről szólt.
  • Csak77 #6
    Még kevesebb pénz, még kevesebb effektek, még kevesebb néző... tényleg, biztos jobb lesz...
  • Molnibalage #5
    Ja. A 2. után én a 3. sorozatra nem is voltam kíváncsi. Így utólag azt sem értem már, hogy az elsőben mi tetszet...