Minden eddiginél jobb Hősök-évad következhet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" jó sztori is, de a kettõ nem zárja ki egymást."
naná, az lenne az idáélis, ha mindkettõ meglenne.
naná, az lenne az idáélis, ha mindkettõ meglenne.
Világos. De õ nem azt mondta, hogy az õ szemében többet ér a sztori centrikus film, mint az agyatlan effektparádé, hanem kijelentette, hogy "legyen csak kevés az effekt". Mintha a két dolog kizárná egymást, azaz ha látványos effekteket is raknak bele, akkor már nem is lehet jó sztorija a filmnek.
És Vorpallal is egyetértek, hogy a film témájából adódóan(szuperhírók ugyebár) elvárás, hogy legyen villámlás, robbanás meg repkedés. De megint mondom persze, hogy kell a jó sztori is, de a kettõ nem zárja ki egymást.
És Vorpallal is egyetértek, hogy a film témájából adódóan(szuperhírók ugyebár) elvárás, hogy legyen villámlás, robbanás meg repkedés. De megint mondom persze, hogy kell a jó sztori is, de a kettõ nem zárja ki egymást.
ha szavazni kéne, akkor én is azt ondanám, hogy inkább legyen jó a sztori, mint sok az effekt😊 de nem szavazok, nem nézem. bár az évadkezdõket szoktam.
Akkor nem csak én nem értettem ezt😉
Gondolj csak bele - Matrix kevesebb effektussal: kartondoboz lépegetõk, gesztenye-fogpiszkáló robotok, gyurma házak. Gigászi feeling.
Gondolj csak bele - Matrix kevesebb effektussal: kartondoboz lépegetõk, gesztenye-fogpiszkáló robotok, gyurma házak. Gigászi feeling.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
lehet, hogy most újat mondok, de ez egy szuperhõsökrõl szóló sorozat, ahol nem hátrány ha használják a szuperképességeiket és nem nekünk kell odaképzelni a dolgokat pl: 3. évad uccsó része talán, kulcslyukon keresztüli bámulás, nevetséges volt
Amúgy ha nincs pénz, nincs jó csapat, nincsenek effektek-a nézõk nagyrésze ugrik, és így tovább, 22-es csapdája, a Heroes-nak már befellegzett csak még nem tudják (amúgy valószínû tudják csak húzzák amíg lehet, meg még van értelme, de emelkedõ pálya kizárva, sztem egy stagnálásnak is örülnének)
Amúgy ha nincs pénz, nincs jó csapat, nincsenek effektek-a nézõk nagyrésze ugrik, és így tovább, 22-es csapdája, a Heroes-nak már befellegzett csak még nem tudják (amúgy valószínû tudják csak húzzák amíg lehet, meg még van értelme, de emelkedõ pálya kizárva, sztem egy stagnálásnak is örülnének)
Rettentõ egyszerû kis huszár lehetsz, ha neked pénzfüggõ a minõség. Meg effektfüggõ. Legyen csak kevés effekt, azokat a hozzád hasonló bummbumm huszároknak csinálják, inkább a jó sztori kell. Az 1. évad sem az effektekrõl szólt.
Még kevesebb pénz, még kevesebb effektek, még kevesebb nézõ... tényleg, biztos jobb lesz...
Ja. A 2. után én a 3. sorozatra nem is voltam kíváncsi. Így utólag azt sem értem már, hogy az elsõben mi tetszet...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Season 4, Episode 1 – Aired: 9/21/2009
Én még azé Robert Knepper-ben bízom. Hátha emeli a sorozat szintjét.
A prison breakben jól hozta a szerepét. Remélem itt is oda teszi magát.
A prison breakben jól hozta a szerepét. Remélem itt is oda teszi magát.
Bakker, mert epikus bunyókat várunk, gigászi csatákat, erre...
Minden évad elõtt megígérik, hogy jobb lesz mint az elõzõ, aztán semmi.