Szekeres Viktor

Így folytatódhat a Heroes

Tim Kringnek, a Heroes készítőjének határozott tervei vannak sorozatának lezárásával kapcsolatban. A nagy kérdés csak az, hogy az NBC-nek van-e kedve költeni arra a szériára, melyet a vége felé már csak nagyon kevesen néztek.

Az amerikai tévézésben május havának kiemelt szerepe van, hiszen a nagy, kereskedelmi televíziók ekkor szoktak dönteni arról, hogy mely sorozatokkal képzelik el a jövőjüket. Ilyenkor, cseppet sem meglepő módon, mindig vannak nagy nyertesek és nagy vesztesek. Az utóbbiak táborába tartozott a Heroes (vagy, ahogy itthon ismert, a Hősök), melyet az NBC csatorna négy évad után szüntetett meg.

A döntés óta megy a találgatás, hogy kapnak-e a rajongók valamilyen lezárást. Egyelőre még nem döntött az NBC, hogy finanszírozza-e a lezáró tévéfilmet, vagy sem, mindenesetre a Heroes készítőjének, Tim Kringnek megvannak az ötletei a folytatással kapcsolatban. Az író a TvGuide-nak elmondta, hogy a finálé egy évet ugrana azután, hogy Claire mindenki szeme láttára levetette magát a mélybe, aminek a célja az lenne, hogy az események társadalomra gyakorolt hatásait vizsgálják meg.

A történet szerint némelyik karakter rejtőzködésre kényszerülne, más pedig fürdene a sikerben és a dicsőségben. Claire például az "abnormálisok" szóvivője lenne, Sylart ismét a sötét oldal csábítaná el, és természetesen a Nathant alakító Adrian Pasdar is visszatérne valamilyen formában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #19
    A Heroes-nak volt baja rendesen, de sokkal szerethetőbb sorozat volt, mint sok olyan, amit a szar első évad után erőltettek tovább. A lezárást megérdemelné.
  • falselight #18
    szerintem elég nagy sarkítás az, hogy a letöltők nagyrészét a 9-13 évesek teszik ki. de amúgy is, a warezolók esetében van valami jelentősége annak, beleférnek-e a 18-49-es kategóriába? valóban nem nyálazom sokat ezeket a fórumokat, de nem hinném, hogy a lost-letöltők és a pb meg heroes fanok közt gigantikus átfedés lenne. azt tudom, hogy a prison break-et minden idióta szívesen nézi, továbbá az is nyílvánvaló, hogy mennyire szar lett a heroes, de én még egy olyan 12 éves iq-császárral sem találkoztam, aki végig követte volna a lostot.
  • Neton #17
    Még jó, hogy cancel-t kapott a sorozat. :D
  • kalapos01 #16
    Mit csodálkozol? A letöltők között ott van a sok véresszájú nethuszár, meg vérpistike, akik egyébként a 18-49-es kategóriába nem férnek be, mert 9-13 évesek. Nem kell magadra venned, de nézz meg bármilyen számtech közeli fórumot vagy warez site fórumot. IQ bajnokok gyülekezete. Nekik csak az ilyen sorozatok jönnek be. Ne várd azt, hogy a The Shieldet nézzék vagy az Arrested Developmentet.

    Ahogy Reg5 is írja: a letöltők annyira pengék, hogy az általuk legletöltöttebb sorozatok között még a nagyon szar 3. évad is benne van. No komment, bakker.

    Komolyan sajnálom, hogy ez most megrázkódtatást okozott neked, de érdemes körbenézned a dzsumbujban, például itt, egy-két fórummal följebb.
  • AZTA #15
    Tüntessél mert megszüntették a maúnikát meg józsi barátot amin eddig éltél more....
  • falselight #14
    szóval a letöltők képviselik az aljanépet? bravúros kijelentés.
  • Reg5 #13
    Az a megdöbbentő, hogy még a nagyon szar 3. évad is benne volt a top5 letöltött sorozat közt. Jó én is végigszenvedtem, de a 4. évadot máig nem láttam...

    Egyébként igen, a cikk utolsó bekezdése alapján, kb semmi értelme nem lenne a "lezárásnak".
  • kalapos01 #12
    Most nézem, hogy azt is milyen sokan töltik. Fel lehet venni a sorba.
  • WoodrowWilson #11
    Azaz bizonytalan volt.
  • WoodrowWilson #10
    Tisztában vagyok vele. Amikor ezt eldöntöttem, még nem volt bizonytalan volt a következő évad sorsa.