Szekeres Viktor

Most már tényleg vége a Heroes-nak?

Megbízható források arról értesültek, hogy az NBC nem folytatja sorozat formájában a Hősöket, mindössze egy 1-2 részes film segítségével fogja lezárni az esetleges elvarratlan szálakat. Végső válasz vasárnap várható.

A NYMag értesülései szerint az eddigi biztató pletykák ellenére az NBC csatorna nem fogja folytatni a Hősöket, vagyis a Heroes-t. Eddig arról volt szó, hogy az egykor hihetetlenül népszerű, manapság viszont csak pár ember által nézett széria 13 epizóddal vissza fog térni egy ötödik, utolsó szezonra.


Az NBC csatorna azonban nem erősítette meg ezeket az információkat, sőt, egyre több új sorozatot vett meg (máig szám szerint hatot) és a képernyőn lévők zömét is folytatja 2010/11-ben., Ez pedig azt jelentheti, hogy a Heroes-nak egész egyszerűen nem marad hely a műsorrendben. Ez a döntés persze nem jelentené feltétlenül azt, hogy a rajongók nem látnák többet a Szemüveges Embert, Claire-t és Petert, hiszen az NBC jó eséllyel megrendelhet egy két- vagy négyórás lezárást a sorozatnak tévéfilm formájában. Az NBC vasárnap tartja sajtótájékoztatóját, melyen bejelenti 2010/11-es műsorrendjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #13
    Nekem úgy rémlik, hogy a legrosszabb nézettségű epizód 4 milliós volt. De átlagban még a negyedik szezon is 4,5-5 körül volt. Ami csak a gyártási költségeket figyelembe véve alacsony. Akinek hiányzik a sok hős, nézze meg a webisode-okat...
  • Vanek úr #12
    "Vicces azt mondani egy 10 milliós országban a 2 millió feletti nézőszámra, hogy pár ember nézi csak..." - ettől függetlenül nem a mi országunk össznépességét kell összevetni az ottani nézőszámmal; hanem nézettségi (%-os) adatokat kell hasonlítgatni (ha már hasonlítgatunk). Hiszen az ottani 2 millió az olyan, mintha semmi lenne; de legalábbis egyáltalán nem éri meg értük egy sorozatot futtatni.

    Mellesleg az első évad alatt még imádtam a Hősöket, a karaktereket; de aztán ahogy visszahozták a karaktereket, ahogy nekiálltak egy 'új évadnak' az első lezárása után (mert sikeres volt a dolog), és ahogy ment tovább a történet - úgy ment el a kedvem tőle. A második évad vége után már nem is érdekelt a többi (hasonlóan a szökéshez; ott is az első évad volt az igazi, a többi már mesterkélt folytatásnak tűnt - legalábbis számomra).
  • kriszwells #11
    #9 Nah ez az. Én is fel tudnék sorolni sok sok sorozatot amit nem szeretek, de nem is nézem, nem is fikázom, nincs semmi bajom vele, hogy befejezik ilyen szempontból nekem mindegy. Miért van az hogy másnak tetszik valami, másnak meg nem akkor leugatja?
  • darkmall #10
    A poénos oldala a dolgoknak, ha elképzeljük, hogy Mr. "Jajistenem végre vége a Heroesnak" otthon ül és véresre kaparja magát fájdalmában, miközben a Heroes-t nézi. Aztán egy nap ejön a végső epizód, a srác lenyomja az ALT-F4-et, vagy az OFF gombot a távirányítón és azt mondja: "Hm, ha nem élveztem, minek néztem? De hülye vagyok". 8) Na azt az arckifejezést megnézném. Pedig mennyi minden mást csinálhatott volna ahelyett is, ami időt az ide "kommentelésre" szánt. Drukkolok a HEROES-nak, nekem rengeteg kellemes percet szerzett és remélem még fog is. Bonusz, hogy ezzel nem vagyok egyedül 8).
  • Yutani #9
    Nagyon nem örülnék, ha befejeznék a Heroest. Akinek meg nem tetszik, ne nézze. Engem sok sorozat nem érdekel, mégsem kívánom egyiknek sem a végét. Nem is tudom, milyen intelligencia szinten áll az az ember, aki idejön bólogatójánost játszani.
  • Fresh Duke #8
    100%-ig egyet értek.
  • FefeeX #7
    Hát igen, nem sok ésszel áldották meg, de kárörvendeni még tud. A főemlősök szégyene...
    Én speciel nem örülnék ha vége lenne. A cikk hossza Szekeres úr színvonalát, már hozzászoktam, itt az a lényeg, minél szenzációhajhászabb híreket kell leközölni, mert arra kattintanak sokan. Régen volt színvonal, most már a kacsa hátsó fertálya színvonalasabb, mint itt a hírek. Ez van. Vicces azt mondani egy 10 milliós országban a 2 millió feletti nézőszámra, hogy pár ember nézi csak...
  • Mat666 #6
    Nekem nem fog hiányozni pedig jó sorozat volt az elején de nem dolgozták ki rendesen és ez a későbbi évadokon már meg is látszott.
  • darkmall #5
    Az ilyen alatt olvasható kommentek miatt megy fel bennem a pumpa. Először is, nem dőlt még el a dolog, megbízhatóbb oldalak szerint hezitálnak még, hogy legyen -e következő évad, ha igen, az hány epizódot kapjon és egy lezáró film is szóba került. A másik dolog, a "hál istennek vége" szerű megnyilvánulások. Könyörgöm, mit fáj neked, hogy mit ad az NBC? Ha valami nem tetszik, ne nézd, ne olvass róla, nézz mást, mennyél sportolni, vagy foglald el magad hangya szedéssel, van mit csinálni a Heroes nézés helyett. Ááááá, mégjobb, nézz parlamenti közvetítéseket, a Heroes-t meg hagyd meg nekünk "igénytelen" rajongóknak.
  • Nasedo #4
    Az első évadban még nem tudtuk a nevét, ezért poénkodott vele.