Szekeres Viktor

Megvan a Nyolcadik utas a halál 5 írója

Amióta bejelentették az Alien-sorozat folytatását, azóta várják a rajongók, hogy vajon ki fogja írni az új film forgatókönyvét, idehaza pedig közben arról folynak a találgatások, hogy a film magyar forgalmazója tovább folytatja-e a "Halál"-os címjátékot?

Ridley Scott visszatér az idegenekhez, s most már azt is tudni, ha hihetünk a Variety információinak, hogy Jon Spaihts fogja jegyezni a szkriptet, aki 109. utas forgatókönyvének megírásában működött közre és a Shadow 19-et készítette el. Az író a munkát sztoriötletével nyerte el, amit a stúdiónak és Ridley Scott produkciós cégének adott elő, de a történetről mindössze annyit lehet tudni, hogy az első Alien-film előzménye lesz.

Hogy az 5. rész utat nyit-e további folytatások előtt, az persze a jövő zenéje, talán 2011-re kiderül, azonban nagy kérdés, hogy miután a sorozat eddigi négy részét a filmrendezés legjobbjai közül rendezte négy (Ridley Scott, James Cameron, David Fincher és Jean-Pierre Jeunet), vajon egy esetleges hatodik részt kire lehetne bízni?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trogi #24
    S máris lehet az alien 6-ot, vagy ha pénzt is akarnak még keresni, akkor az alien 7 nevét is keresni. :-)

    Pl: Nektek most Halál
  • Alc #23
    Attól még maradhatnak túlélők. Lehet hogy az lesz a film vége hogy felrobbantják az űrhajót és az meg lezuhan a bolygóra, ráadásként még kijön az idegen "sofőrből" egy idegen. :D
    És lehet folytatni további részekkel is miután megismerjük az új főszereplő emberkéket. Mondjuk elmennek az alienek eredeti bolygójára, stb, stb.
  • Kmarha #22
    hja nem parbeszed nelkuli csak nem emberi parbeszedes.. ugye a SJok is beszelnek (bar ha a folytatas konyvre gondolok, ott telepatikusan nyomtak a gecik)
  • Kmarha #21
    hja csak ebben egy problemat latok. Az alienek ugye azzal a hajoval erkeztek, es a hajot egy masik idegen faj vezette (nagydarabb elefantszeru lenyek). Most ket oran at, emberi szereplok nelkuli filmet nezne a mai kor filmnezoje? Parbeszed nelkul??? En siman el tudnam viselni, de nem hiszem hogy tul sok hozzam hasonlo ember letezik.

    Emberi szereplonek mar pedig len muszaj lennie. De hogyan ha nem a telepesek kuzdelmet irja le. Kitalaljak hogy mar pedig meg regebben talalkozott az ember az alienekkel? (mondjuk egy korai felderitok, akiket vegul is a SJ/ok probalnak megmenti sikertelenul, mert csak lezuhannak a bolygora, urhajujuk melyen a tojasokkal? nem tudom)

    bocsika, lehet nem mindenhol kovetheto a gondolatmenet, mert rohadt koran van es piszok faradt vagyok :)
  • InterFoxSOFT #20
    Látom nem csak engem basz fel idegileg ez a magyar cím...
    Soha senkitől nem hallottam, hogy így hívta volna az Alient
  • unisol1 #19
    A trend alapján The Aliens is lehet, avagy Alien 5. - Kezdődik a halál! :-) (vagy haláli kezdetek, mi... ?:-) )
  • trogi #18
    Kicsit földhözragadtabban: Elkezdődik a Halál.

    Vagy teljesen készen: Mi lenne, ha megkérdeznénk az idegeneket? A véleményük nagyon fontos lenne, hiszen mégis ők adják a karakterek többségét...

  • blessyou #17
    Neem, a Nyolcadik utas: a Halál című filmnek van meg az ötödik írója :DD
  • MrPrise #16
    Mivel előzmény film lesz és tojásokkal szaporodnak, így felmerülhet a tojás-csirke probléma is ;-)
  • LuciferTheReal #15
    nessboth: Ez király volt!!!:D:D:D

    vagy:

    Elsőutas: A Halál
    Felébred: A Halál
    Tudja a halál
    A Halál
    Megszületik: A Halál
    Haláli halál
    ...
    Fogadjunk, hogy eredetibeben ALIENS 0 lesz, és a boritón a tojás lesz a "0"