Megvan a Nyolcadik utas a halál 5. írója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl: Nektek most Halál
Hattyú? Hol?
És lehet folytatni további részekkel is miután megismerjük az új fõszereplõ emberkéket. Mondjuk elmennek az alienek eredeti bolygójára, stb, stb.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Emberi szereplonek mar pedig len muszaj lennie. De hogyan ha nem a telepesek kuzdelmet irja le. Kitalaljak hogy mar pedig meg regebben talalkozott az ember az alienekkel? (mondjuk egy korai felderitok, akiket vegul is a SJ/ok probalnak megmenti sikertelenul, mert csak lezuhannak a bolygora, urhajujuk melyen a tojasokkal? nem tudom)
bocsika, lehet nem mindenhol kovetheto a gondolatmenet, mert rohadt koran van es piszok faradt vagyok 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Soha senkitõl nem hallottam, hogy így hívta volna az Alient
Vagy teljesen készen: Mi lenne, ha megkérdeznénk az idegeneket? A véleményük nagyon fontos lenne, hiszen mégis õk adják a karakterek többségét...
<#vigyor3>#vigyor3>
Hattyú? Hol?
vagy:
Elsõutas: A Halál
Felébred: A Halál
Tudja a halál
A Halál
Megszületik: A Halál
Haláli halál
...
Fogadjunk, hogy eredetibeben ALIENS 0 lesz, és a boritón a tojás lesz a "0"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A halál neve: halál"
vagy rosszabb esetben:
"Az Alien neve: halál"
😊))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ezért írta le...<#hehe>#hehe>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Viktor, szerinted ez viccces????? <#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Normális ember ilyet nem ír le...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Pl.: "Nulladik utas: a Halál"...
😊)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lehet hogy a kolonia pusztulasa lesz a tortenet? Vegul is jo kis horrort lehet belole csinalni, csak ne menjen at tucat hentes latvanyfilmme! (sejtelmes, sotet hangulat, retteges az ismeretlentol, eltunedezo emberek, es csak a vegen jojjenek tucatszamra az idegenek, addig maradjanak csak szepen gerrilla bujdoso harcosok 😄DD)