24
-
trogi #24 S máris lehet az alien 6-ot, vagy ha pénzt is akarnak még keresni, akkor az alien 7 nevét is keresni. :-)
Pl: Nektek most Halál -
Alc #23 Attól még maradhatnak túlélők. Lehet hogy az lesz a film vége hogy felrobbantják az űrhajót és az meg lezuhan a bolygóra, ráadásként még kijön az idegen "sofőrből" egy idegen. :D
És lehet folytatni további részekkel is miután megismerjük az új főszereplő emberkéket. Mondjuk elmennek az alienek eredeti bolygójára, stb, stb. -
#22 hja nem parbeszed nelkuli csak nem emberi parbeszedes.. ugye a SJok is beszelnek (bar ha a folytatas konyvre gondolok, ott telepatikusan nyomtak a gecik) -
#21 hja csak ebben egy problemat latok. Az alienek ugye azzal a hajoval erkeztek, es a hajot egy masik idegen faj vezette (nagydarabb elefantszeru lenyek). Most ket oran at, emberi szereplok nelkuli filmet nezne a mai kor filmnezoje? Parbeszed nelkul??? En siman el tudnam viselni, de nem hiszem hogy tul sok hozzam hasonlo ember letezik.
Emberi szereplonek mar pedig len muszaj lennie. De hogyan ha nem a telepesek kuzdelmet irja le. Kitalaljak hogy mar pedig meg regebben talalkozott az ember az alienekkel? (mondjuk egy korai felderitok, akiket vegul is a SJ/ok probalnak megmenti sikertelenul, mert csak lezuhannak a bolygora, urhajujuk melyen a tojasokkal? nem tudom)
bocsika, lehet nem mindenhol kovetheto a gondolatmenet, mert rohadt koran van es piszok faradt vagyok :) -
InterFoxSOFT #20 Látom nem csak engem basz fel idegileg ez a magyar cím...
Soha senkitől nem hallottam, hogy így hívta volna az Alient -
unisol1 #19 A trend alapján The Aliens is lehet, avagy Alien 5. - Kezdődik a halál! :-) (vagy haláli kezdetek, mi... ?:-) ) -
trogi #18 Kicsit földhözragadtabban: Elkezdődik a Halál.
Vagy teljesen készen: Mi lenne, ha megkérdeznénk az idegeneket? A véleményük nagyon fontos lenne, hiszen mégis ők adják a karakterek többségét...
-
blessyou #17 Neem, a Nyolcadik utas: a Halál című filmnek van meg az ötödik írója :DD -
#16 Mivel előzmény film lesz és tojásokkal szaporodnak, így felmerülhet a tojás-csirke probléma is ;-) -
LuciferTheReal #15 nessboth: Ez király volt!!!:D:D:D
vagy:
Elsőutas: A Halál
Felébred: A Halál
Tudja a halál
A Halál
Megszületik: A Halál
Haláli halál
...
Fogadjunk, hogy eredetibeben ALIENS 0 lesz, és a boritón a tojás lesz a "0" -
Nasedo #14 Én az utolsó bekezdésen néztem nagyot, hogy ezt komolyan gondolta-e. Biztos meg van szabva a karakterszám és még oda kellett valamit nyomni a végére. -
wolruf #13 Ezen berittyentettem... Naggggyon jó -
nessboth #12 Mivel előzmény film, és senki nem tudja, hogy miről van szó, ez lesz a címe: "Ez meg mi a Halál?!" -
Hoz_Hun #11 Az 5. utas a halál lesz a címe. Hát nem nyílvánvaló? -
kiskelgyo #10 "Találjon ki neki címet a halál" -
blitzy #9 A telepesek már a második részben szerepelnek. Előzményfilm lesz, gondolom, akkor arról fog szólni, hogyan kerül a hajó a bolygóra. De ha emberek is szerepelnek benne, akkor viszont 100%, hogy nem lesz túlélő, mert ha maradt volna, akkor Ripley-ék tudtak volna róla. Kíváncsi vagyok, milyen sztorit hoznak össze belőle. -
#8 A címe egyébként az lesz, hogy:
"A halál neve: halál"
vagy rosszabb esetben:
"Az Alien neve: halál"
:))) -
zoltannemeth #7 Hát tényleg érdekes!Az első Alien előzménye?Hogy kerülne az idegen űrhajó arra a bolygóra?Remélem valami jót hoznak ki belőle. -
pauly #6 "Normális ember ilyet nem ír le... "
Ezért írta le... -
jefferson83 #5 Szerintem is sokkal találóbb lett volna 'A bolygó neve: Halál 4' :ASDSD -
#4 "Nyolcadik utas a halál 5."
Viktor, szerinted ez viccces?????
Normális ember ilyet nem ír le... -
#3 A magyar címre én is kíváncsi vagyok...
Pl.: "Nulladik utas: a Halál"...
:)) -
#2 Jaja, a rendezo szemelye kicsit megnyugtatott engemet is. RSben bizok, hogy jo filmet csinal. Meg akkor is, ha az elotortenet otletet nagyon nem csipazom. Elkepzelni sem tudom mirol fog szolni. Mert hat az elso reszbol ugy emlekszem, eloszor ezen a bolygon talalkoztak az idegenekkel, raadasul a telepeseket hasznaltak kiserleti alanynak, es csak az o pusztulasuk utan jottek ra, hogy ezek a lenyek mit is tudnak valojaban.
lehet hogy a kolonia pusztulasa lesz a tortenet? Vegul is jo kis horrort lehet belole csinalni, csak ne menjen at tucat hentes latvanyfilmme! (sejtelmes, sotet hangulat, retteges az ismeretlentol, eltunedezo emberek, es csak a vegen jojjenek tucatszamra az idegenek, addig maradjanak csak szepen gerrilla bujdoso harcosok :DDD) -
Sance231 #1 Már napokkal ezelőtt bejelentették, hogy Ridley Scott rendezi a filmet. Van ok tehát örömködni :D.