Szekeres Viktor

Minden idők legnagyobb ORTT-büntetése

Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) eddig sem volt túl népszerű a tévécsatornák körében, s legújabb büntetését, melyet a pedofília témája miatt az RTL Klubra rótt ki, sem fogja valószínűleg a népszerűségi index emelkedése kísérni.

Az ORTT büntetése szerint ugyanis az RTL Klub fél napon, vagyis 12 órán keresztül nem sugározhat műsort, mivel egyik délutáni talkshow-juk túl részletesen foglalkozott a pedofíliával, míg a másikban trágár kifejezések hangzottak el, s meglehetősen erőszakos volt.

Az ORTT természetesen a büntetést csak a néplélek jobbítása érdekében hozta, hiszen nézőpontjuk szerint mindkét műsor hátrányos lehet a kiskorúak személyiségfejlődésére. Az RTL Klub a hihetetlen szigorú döntést, ahogy az várható volt, bíróságon megfellebbezi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Waterhorse #49
    Pontosan
  • BaliBoy #48
    Nem, de amikor tudod van 1 szoba amiben laktok négyen, nem tudod elkerülni, hogy legalább részleteket ne láss. De te biztos úgy közlekedsz/létezel, hogy amit nem akarsz látni ott becsukod a szemed és befogod a füled. Had gratuláljak.
  • Waterhorse #47
    Aha buktam. Szal kénytelen voltál nézni vele? Muszáj volt, hiszen pisztolyt nyomott a fejednek.
  • BaliBoy #46
    Hát ezt buktad. Onnan tudom, hogy volt egy szobatársam egyszer aki 0-24-ben ilyen szarokat nézett. Na onnan tudom.
  • Waterhorse #45
    BaliBoy:
    Ha nem nézel tévét, akkor azokat a "sz@r meséket", hogy tudod megítélni? Akkor vagy mégis nézel tv-t, vagy magadtól töltöd le netről és úgy nézed, esetleg megveszed a törvényes úton. Ha meg ezt is látatlanban mondod, akkor az érdekes. Ha utóbbi, akkor azt akarod mondani, hogy van két dolog, egyiket se ismered, de az egyik biztos "sz@r" a másik meg csak jó lehet. Meggyőztél.

    m minnifield: inkább az asszony mondja meg mit nézzen mint az ORTT. Azért ezt én mégiscsak emberibb megoldásnak látom.

    Alapvetően már itt a fórumon is mindenki meg akarja mondani a másiknak, hogy mit nézzen. Én nem fikázom az amcsi sorozatokat, se másokat. Csak legyen választék, és amellett lehetne tolerálni másik igényeit is, nem csak a sajátunkat. A témánál maradva, meg még mindig az a nézőpontom, hogy aki nem tudja a saját gyerekének beszabályozni mit nézhet, az ne menjen szülőnek. De nincsenek elveszve, őket szeretettel várják az ORTT leendő munkatársaiként.
  • m minnifield #44
    25 évesen az asszony elzavar a nagytv elől, és ott vagy kénytelen nézni az animaxot?
    azért ezen elég jót lehet mosolyogni, már ne haragudj
  • zola2000 #43
    Sajnos kénytelen voltam nézni...
  • Reg5 #42
    Szerencsére nem mindenki olyan mint te. Amúgy említett sorozatokból láttál legalább 5-10 részt, vagy csak minden ok nélkül fikázod?
  • zola2000 #41
    25 éves vagyok, szóval gratulálok, csak sajna az asszony és a gyerekek nem annyira otakuk mint én ^^
  • ldavid #40
    2 millás nézettségük lesz!