Szekeres Viktor

Az ORTT lesújtott Fábryra és a Heti hetesre

Lelkesen osztja az ütéseket az ORTT, a kereskedelmi tévék pedig mást nem tudnak tenni, mint hozzájárulnak a szervezet perselyének megtöltéséhez. Ezúttal a Fábry-féle Showder és a Heti hetes kapott dádát a tévés rend szigorú őreitől.

Az eheti ORTT-saller másfél millió forintot vesz ki az RTL Klub zsebéből, az ok pedig ezúttal burkolt reklám. Az Esti Showder bűne az volt, hogy a két hónappal ezelőtti adásban, melyben ötlet híján pultos lányokat versenyeztettek remek nézettség mellett, Fábry Sándor többször is nevén nevezett egy vendéglátóhelyet, mégpedig a..., hmm, mindenki tudja, melyikről van szó, ki tudja, hogy az ORTT hatásköre kiterjed-e az internetre. (Igen, a vendéglátó egység tulaja és a Showder producere egy és ugyanaz a személy.)

A Heti hetesben pedig Farkasházy Tivadar nem bírt magával és ajánlotta a nézőknek saját könyvét, melyet Overdose-ról, a világverő magyar lóról írt. Hiba volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #23
    tudom, hogy a tévében szinte minden törvények szerint történik, tudok aénlani a téma feldolgozásában előremutató szakdolgozato(ka)t, ha érdekel.

    a félmeztelenség nincs tiltva.

    és az ortt honlapján azt is elolvashatod, hogy mi mindent támogattak az elmúlt években.
  • kistanko #22
    Az ORTT-nek nem csak a büntetés a feladata, hanem az azokból befolyt összegek szétosztása. Ha van egy kis stúdiód, és akarsz egy műsort csinálni, "bekopogtatsz" az ORTT-hez, és vagy ad, vagy nem, attól függ, hogy kéred. Én sem csípom ezeknek a "közintézményeknek" a működését, pláne ha ilyen dolgokon rágják magukat, valóban lenne jobb dolguk is, mint esténként Fábry-t meg 7i7-est nézni...
    Tényleg, ezt is a mi pénzükből teszik?
  • Throme #21
    Most komolyan. Leveszed a 'rózsaszín szemüveget', vagy elhiszed minden a törvények szerint történik itthon? Másrészt meg napközben megy az építő jellegű Mónika show, reklámokban smárolnak, hüvely gombáznak, vagy félmeztelen nőket mutogatnak (mondjuk engem ez utóbbi nem zavar :) ) - pl régi Fa reklám - ..stb. A normális, vagy szórakoztató műsorok este 10 után mennek. Az a legnagyobb baj ha valaki reklámoz valamit, és a legfontosabb, hogy a márkák ki legyenek kockázva! Tényleg szuper! De látom van akinek ez a bejövős! Csak látnám, hogy az ORTT a befolyt büntikből pl egy iskolát/kórházat, vagy frankó műsorokat támogatna.... Persze ez már nem feladata! Mindegy, hagyjuk....
  • winnie #20
    most komolyan. elolvasod a törvényt vagy elmész az ortt honlapjára és továbbképzed magad, hogy mi történik ezen állami szerv bevételeivel, ha ennyire érdekel.
  • narumon #19
    Semmi, van még néhány ingyenélő szervezet ebben az országban az ORTTn kivül is. Egyszer egy ilyen helyen kéne dolgozni...
  • Throme #18
    ...költségtérítésére...
  • Throme #17
    És mi lesz a befizetett pénzzel? Mire fordítódik? Ki és hogy számol el vele? Ez a másfél misi pont elég 3 képviselő 1 havi költségtérítése (számla nélkül)...
    mert ugye sok inget kell nekik vasalni...

  • ssdb #16
    Ez fasság... most egy véletlen szó miatt... na mind1
  • Narxis #15
    A faszságaid is irrelevánsak te hülye okosskodó buzi gyökér. Arra akart utalni, hogy ez a büntetés aprópénz az RTL Klubnak.
  • winnie #14
    a bibi benne csak annyi, hogy 1. farkasházy nem fog 1,5 milliót költeni egy 30 mp-es reklámra a heti hetes alatt. 2. a fábry show készítője sem fog fizetni 30 mp-es reklámért, hogy saját műsora alatt sajátmagát reklámozza, így ezúttal irreleváns, hogy más mennyit fizet azért, hogy reklámozhasson.